Bloemen

Wist u dat u bij Tuincentrum Luyckx ook de mooiste bloemen koopt? Els seizoen bieden wij een ruim assortiment aan boeketten, bloemstukken en snijbloemen. Bezoek onze bloemenafdeling en stel zelf uw boeket samen of laat onze bloemisten u adviseren. Heeft u geen tijd om een boeket samen te stellen, kies dan voor een kant-en-klaar boeket. Onze boeketten zijn altijd vers en bieden een versgarantie van minstens 7 dagen. Wilt u een speciaal boeket voor een gelegenheid bestellen? Neem dan contact op met ons tuincentrum of kom langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Boeket kopen

Wilt u iemand verrassen met een vrolijk boeket? Of wilt u uw vriend of vriendin beterschap wensen? Een boeket met bloemen is altijd een goed idee. Bij Tuincentrum Luyckx hebben we verschillende boeketten: 

  • Klassieke boeketten
  • Veldboeketten of plukboeketten
  • Seizoensboeket

Kom langs in ons tuincentrum nabij Brugge en Oostende en kies uit ons ruime assortiment boeketten of stel zelf uw boeket samen.

Bloemstuk - Luyckx

Zelf een bloemstuk samenstellen

Wilt u zelf een bloemstuk samenstellen, dan raden wij u aan om langs te komen in ons tuincentrum in Gistel. Onze bloembindsters geven u alle aandacht om het mooiste stuk vorm te geven. Kies zelf de vaas, schaal of pot waarin u uw bloemstuk wilt meenemen. Onze vazen, schalen en potten zijn verkrijgbaar in vele soorten en kleuren. Kies uit ons ruime snijbloemenaanbod en onze bloembindsters maken een prachtig bloemstuk voor u. Wilt u nog een accessoire toevoegen? Bijvoorbeeld een hart, een dennenappel of een kerstbal? Ook een persoonlijk kaartje regelt u allemaal bij Tuincentrum Luyckx.

Feestelijk bloemstuk

Bent u op zoek naar een feestelijk bloemstuk voor bijvoorbeeld Pasen, kerst, Halloween of gewoon omdat het bijna lente is? Onze bloemenafdeling is zeer uitgebreid en biedt elk seizoen de leukste arrangementen. Onze ervaren bloembindsters maken graag een prachtig bloemstuk voor u, welke feestdag het ook is. Onze feestelijke bloemstukken bestaan onder andere uit:

  • Schaal, pot of vaas naar keuze
  • Bloeiende seizoensbloemen
  • Bladgroen
  • Accessoires naar keuze

Bloemen Allerheiligen

Op maandag 1 november 2021 is het Allerheiligen en de dag erna is het Allerzielen. Allerheiligen is een Christelijke feestdag waarop we alle heiligen vereren en herdenken. Op de dag van Allerzielen herdenken we alle overleden dierbaren. Een belangrijk moment om eens stil te staan bij alle geliefden die ons zijn ontvallen. Het geeft ons allen een moment van bezinning en daarmee ook een gevoel van verbinding en saamhorigheid. Zeker in zo'n lastig jaar als 2021 is het belangrijker dan ooit om deze mensen te herdenken. In de dagen voorafgaand aan 1 en 2 november hebben wij prachtige bloemstukken voor u klaars taan in ons tuincentrum.  U vindt een assortiment aan bloemstukken gevuld met bloemen, planten en kaarsen. Bij tuincentrum Luyckx in Gistel, nabij Oostende en Brugge bent u tijdens Allerheiligen aan het juiste adres voor bloemstukken, arrangementen en rouwwerk.

Allerheiligen - Luyckx

Bloemstuk kopen Brugge

Woont u in Brugge en wilt u ons familie-tuincentrum in Gistel bezoeken voor een mooi bloemstuk? Ons tuincentrum is gemakkelijk te bereiken en biedt een ruim assortiment aan bloemstukken voor elke gelegenheid. Kom langs en bekijk ons aanbod of neem contact op om uw specifieke wensen door te geven. Wij kijken uit naar uw bezoek vanuit Brugge. Tot snel bij Tuincentrum Luyckx!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod