Mandwerk

Tegenwoordig ziet u steeds meer mandwerk dat gebruikt wordt als bloempot of plantenbak. Haal de natuur in huis door gevlochten manden in uw interieur te plaatsen. Bij Tuincentrum Luyckx in Gistel hebben we veel verschillende soorten mandwerk. Grote manden voor de grote kamerplanten, maar ook kleine manden die leuk dienen als accessoire. Kom langs en aanschouw ons aanbod.

Opbergmanden bij Tyincentrum Luyckx

Manden dienen naast bloembak of plantenpot ook als opbergmand. Zet bijvoorbeeld een grote mand naast de bank en bewaar uw plaids en kussens hierin. Of zet een klein mandje op een plakje naast het toilet om hier vrouwenartikelen in op te bergen. Plastic opbergboxen geven veel minder sfeer dan gevlochten manden. Kies ook voor sfeer in huis en berg uw spullen op in manden van Tuincentrum Luyckx. Kom langs in Gistel en ervaar zelf hoeveel rust het geeft als u uw spullen opbergt in manden in plaats van in andere materialen boxen.

Mandwerk - Tuincentrum Luyckx

Gevlochten mand

Bij Tuincentrum Luyckx vindt u vele maten en materialen mandwerk. De gevlochten manden zijn zeer populair. Deze komen voor met en zonder oren. Zo verplaatst u de mand gemakkelijk naar een andere plek als u de plant een nieuw plekje wilt geven. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en zijn vaak gevoerd met plastic. Deze manden zijn daardoor geschikt voor zowel binnen als buiten. Let erop dat u gaatjes in het plastic prikt, zodat het overtollige water buiten weg kan lopen. 's Winters vult u de mand met houtsnippers of ander isoleermateriaaal zodat uw tuinplanten niet doodvriezen.

Soorten manden bij Tuincentrum Luyckx

Naast de traditionele modellen zijn er ook wand- en hengselmanden. Wandmanden hangt u op aan de muur in bijvoorbeeld het toilet, de badkamer, de keuken, de woonkamer of buiten. Rieten manden worden steeds vaker gebruikt in de keuken voor bijvoorbeeld kruiden. Creër een gezellige sfeer in de keuken door met rieten manden te werken. Rieten manden lenen zich goed als plantenbak en staan leuk in elk interieur! Naast de traditionele materialen worden tegenwoordig ook nieuwe materialen toegepast. Een voorbeeld hiervan is salim en zeegras. Deze soorten worden vaak versterkt door een metalen frame en zijn zodanig toe te passen als een woonmeubel zoals zitelementen, wasmanden en kubussen als bijzettafeltjes. Kortom: er zijn oneindig veel mogelijkheden met mandwerk! Kom langs en bekijk het aanbod in ons tuincentrum in Gistel. Wij ontvangen u graag en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloembakken