Kerstartikelen

Voor kerstartikelen in de omgeving Oostende bent u bij Tuincentrum Luyckx te Gistel op het juist adres. In de aanloop naar Kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstsprookje. Genoeg inspiratie dus voor alwéér een mooi kerst! Ook de laatste kersttrends vindt u in onze kerstshow. Heeft u vragen over onze kerstartikelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kerstartikelen_Tuincentrum Luyckx

Kerst assortiment Tuincentrum Luyckx

Weet u al met welke kerstartikelen u uw huis en tuin zou willen versieren? Voor mooie kerstartikelen moet u bij Luyckx zijn tijdens de kerstperiode. Echt sfeermakers voor binnen en buiten vindt u in onze kerstshow. Ons team maakt elk jaar weer een prachtige kerstshow! Onder andere de onderstaande artikelen kunt u in ons tuincentrum verwachten:

  • Echte kerstbomen
  • Kunstkerstbomen
  • Kerstversiering: zoals kerstballen, kerststerren, kerststukjes, kerstkransen, guirlandes en verschillende kerstfiguurtjes
  • Kerstverlichting voor binnen en buiten o.a. van diverse merken
  • Kerstcadeaus: warme plaids, schapenvachtjes, sierladders, mooie houten snijplanken en nog veel meer sfeervolle cadeaus!

Komt u ook gezellig langs? Onze kerstshow is erg leuk om te bezichtigen voor de hele familie. U zult zeker iets vinden waar u uw huis of tuin helemaal mee in de kerstsferen kunt brengen.

Kerstartikelen_Tuincentrum Luyckx

Wat zijn de kersttrends van dit jaar?

De kersttrends zijn ieder jaar weer anders, zo kunt u dus wel aan de gang blijven met het aanslepen van kerstartikelen. Sowieso is de kleur wit altijd erg populair. Wit kunt u met allerlei andere kleuren gemakkelijk combineren. Daarnaast zijn er naast de traditionele kerstballen, slingers en verlichting ook andere meer moderne figuurtjes die u in de boom kunt hangen. Experimenteer eens met andere kleuren en figuren!

Stijlen die dit jaar erg populair zullen zijn, zijn onder andere ‘Embrage Nature’. Met deze stijl moet u denken aan vogeltjes die nét echt lijken in de kerstboom, herfst achtige kleuren als groen, geel en bruin en accessoires als dennenappels. De stijl ‘Crystal Ball’ is vooral een erg zoete en sprookjesachtige kersttrend. Voornamelijk de kleur roze komt terug in deze stijl. Accessoires voor in de boom als zeemeerminnen, eenhoorns en schelpen passen hier helemaal bij.

Kerstartikelen_Tuincentrum Luyckx

Kerstgevoel bij Tuincentrum Luyckx

Zou u uw kerstgevoel graag ook helemaal naar boven willen halen? Het gevoel van gezelligheid, geborgenheid, warmte en knusheid? Dan moet u echt onze kerstshow bezoeken! Daarnaast hebben we nog een aantal tips voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u bijvoorbeeld alvast gezellig kerstmuziek bij u thuis opzetten, alvast kijken in een kookboek wat u zou willen koken tijdens de Kerst, en misschien wel alvast een kerstfilm kijken!

Kerstartikelen_Tuincentrum Luyckx

Kom langs en laat u inspireren door onze kerstshow in Gistel

Vanaf de eerste week van november is onze kerstshow helemaal klaar voor uw bezoek. In de laatste week van november verwachten wij de eerste echte kerstbomen. Of u nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben een compleet assortiment als het op kerstversiering aankomt. Kom langs in ons tuincentrum te Hoogeveen om alvast de kerstsfeer te proeven! Bekijk onze openingsuren op onze contactpagina