Kerstartikelen

Voor kerstartikelen in de omgeving Oostende bent u bij Tuincentrum Luyckx te Gistel aan het juist adres. Ons tuincentrum is momenteel omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs. Onze kerstafdeling biedt volop inspirate over de nieuwste trends op het gebied van verlichting en versiering. Bent u op zoek naar een nieuwe kerstboom? Of wilt u dit jaar liever een duurzame kunstkerstboom aanschaffen zodat u voor de komende jaren geen nieuwe kerstboom meer hoeft aan te schaffen? De opties zijn enorm, kom gezellig langs in ons tuincentrum en laat u adviseren door een van onze enthousiaste medewerkers. Heeft u vragen over onze kerstartikelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kerstartikelen_Tuincentrum Luyckx

Kerstassortiment Tuincentrum Luyckx

Weet u al met welke kerstartikelen u uw huis en tuin zou willen versieren? Voor mooie kerstartikelen moet u bij Luyckx zijn tijdens de kerstperiode. Echt sfeermakers voor binnen en buiten vindt u in onze kerstshow. Ons team maakt elk jaar weer een prachtige kerstshow! Onderstaande artikelen kunt u in onder andere in ons tuincentrum verwachten:

  • Echte kerstbomen
  • Kunstkerstbomen
  • Kerstversiering: zoals kerstballen, kerststerren, kerststukjes, kerstkransen, guirlandes en verschillende kerstfiguurtjes
  • Kerstverlichting voor binnen en buiten o.a. van diverse merken
  • Kerstcadeaus: warme plaids, schapenvachtjes, sierladders, mooie houten snijplanken en nog veel meer sfeervolle cadeaus!

Komt u ook gezellig langs? Onze kerstshow is erg leuk om te bezichtigen voor de hele familie. U zult zeker iets vinden waar u uw huis of tuin helemaal mee in de kerstsferen kunt brengen.

Kerstartikelen_Tuincentrum Luyckx

Wat zijn de kersttrends van 2019?

De kersttrends zijn ieder jaar weer anders, zo kunt u dus wel aan de gang blijven met het aanslepen van kerstartikelen. Wij geven u een overzicht van de trends van dit moment. Sowieso is de kleur wit altijd erg populair. De kleur wit is gemakkelijk te combineren met alle andere kleuren. Daarnaast zijn er naast de traditionele kerstballen, slingers en verlichting ook diverse, meer moderne figuurtjes die u in de boom kunt hangen. Experimenteer eens met andere kleuren en figuren zoals dieren, veren, huisjes, etenswaren en nog veel meer.

Stijlen die dit jaar erg populair zullen zijn:

  • ‘Embrage Nature.’ Met deze stijl moet u denken aan vogeltjes die nét echt lijken in de kerstboom, herfst-achtige kleuren als groen, geel en bruin en accessoires als dennenappels of bladeren.
  • ‘Crystal Ball’ is vooral een erg zoete en sprookjesachtige kersttrend. Voornamelijk de kleur roze komt terug in deze stijl. Accessoires voor in de boom als zeemeerminnen, eenhoorns en schelpen passen hier helemaal bij.

Kerstartikelen_Tuincentrum Luyckx

Kerstgevoel bij Tuincentrum Luyckx

Het is de gezelligste tijd van het jaar, kom voor al uw kerstaankopen naar Tuincentrum Luyckx nabij Brugge en Oostende.  Het gevoel van gezelligheid, geborgenheid, warmte en knusheid ervaart u op onze kerstafdeling. Daarnaast hebben we nog een aantal tips voor u op een rijtje gezet om helemaal in de kerstsfeer te komen. Zo kunt u bijvoorbeeld alvast gezellig kerstmuziek bij u thuis aanzetten bij het opzetten van de kerstboom, u kunt alvast kijken in een kookboek wat u zou willen koken tijdens de kerst en u kunt wellicht alvast een kerstfilm kijken! 

Kerstartikelen_Tuincentrum Luyckx

Kom langs en laat u inspireren door onze kerstshow in Gistel

Onze kerstshow in het tuincentrum is helemaal klaar voor uw bezoek. Wij beschikken over echte kerstbomen, groot of klein. Bent u op zoek naar een boom voor in de tuin of in huis, op pot of niet? We hebben een compleet assortiment als het op kerstbomen aankomt. Kom langs in ons tuincentrum te Hoogeveen om alvast de kerstsfeer te proeven! Bekijk onze openingsuren op onze contactpagina