Kerstartikelen

Voor kerstartikelen in de omgeving Oostende bent u bij Tuincentrum Luyckx te Gistel op het juist adres. In de aanloop naar kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstsprookje. Genoeg inspiratie dus voor alwéér een mooi kerst! Ook de laatste kersttrends vindt u in onze kerstshow.

Kerst assortiment in ons tuincentrum in Gistel

Voor mooie kerstartikelen moet u bij Luyckx zijn tijdens de kerstperiode. Echt sfeermakers voor binnen en buiten vindt u in onze kerstshow. Ons team maakt elk jaar weer een prachtige kerstshow! De onderstaande artikelen kunt u in ons tuincentrum verwachten:

  • Echte kerstbomen
  • Kunstkerstbomen
  • Kerstversiering: kerstballen, kerststerren, kerststukjes, kerstkransen, guirlandes en verschillende kerstfiguurtjes
  • Kerstverlichting voor binnen en buiten o.a. van diverse merken
  • Kerstcadeaus: warme plaids, schapenvachtjes, sierladders, mooie houten snijplanken en nog veel meer sfeervolle cadeaus!

Wat zijn de kersttrends van dit jaar?

De kersttrends zijn ieder jaar weer anders, zo kunt u dus wel aan de gang blijven met het aanslepen van kerstartikelen. Dit jaar is groen wederom populair. En daarmee bedoelen we twee kleuren groen, 'pine green' en de warmere 'emeral green'. Wanneer u dit combineert met wit en goud heeft een prachtige kerstboom in huis. Kom langs in onze kerstshow om alle kersttrends te ontdekken!

Kom langs en laat u inspireren door onze kerstshow in Gilstel

Vanaf de 1e week van november is onze kerstshow helemaal klaar voor uw bezoek. In de laatste week van november verwachten wij de eerste echte kerstbomen. Of u nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben een compleet assortiment als het op kerstversiering aankomt. Kom langs in ons tuincentrum te Hoogeveen om alvast de kerstsfeer te proeven!