Kerstbomen

Bent u op zoek naar kerstbomen in de omgeving van Oostende? Bij Tuincentrum Luyckx te Gistel hebben we diverse soorten kerstbomen.  Tijdens de kerstperiode kan er in  uw huis natuurlijk geen kerstboom met mooie kerstversiering ontbreken. Weet u al wat voor boom u zou willen aanschaffen? Heeft u bijvoorbeeld liever een echte boom of een neppe boom? Bij Tuincentrum Luyckx is het allemaal mogelijk. Kom gezellig bij ons langs in Gistel om het aanbod te bekijken. Heeft u vragen over onze kerstbomen? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Kerstbomen_Tuincentrum Luyckx

Kerstbomen in Oostende

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt de echte kerstsfeer met zich mee. In ons tuincentrum kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken.

Een onvergetelijke kerst begint uiteraard bij de aankoop van een kerstboom. Of dit nu een kunstkerstboom of echte kerstboom is, Tuincentrum Luyckx heeft volop keuze. Kerstbomen geven zo'n uniek kerstgevoel en dat zou iedereen dit jaar mee moeten maken. Een kerstboom kopen, begint bij het nadenken over prijs, grootte en kwaliteit. Een goedkope kerstboom hebben wij bij Tuincentrum Luycks ook met genoeg kwaliteit en zonder al te veel vallende naalden. Wij hebben onder andere Nordmann kerstboom in ons assortiment. Wij hebben een kleine kerstboom voor u van ongeveer 40 cm, maar wij hebben ook een grote kerstboom in het assortiment van 2 meter. Er zijn enorm veel varianten beschikbaar. Kom het zelf eens bekijken!

Kerstbomen_Tuincentrum Luyckx

Welke kerstboom past bij mij?

Welke kerstboom moet u dit jaar kiezen? Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten kerstbomen in verschillende prijsklassen. Hieronder vindt u een overzicht van populaire kerstbomen:

  • Zo is er de Groene Spar, ook wel de traditionele kerstboom genoemd. Deze kerstboom heeft een mooie groene kleur en een prettige geur. Een nadeel aan deze boom is dat deze niet naald vast is en kunnen de naalden prikkelig zijn.
     
  • De Omorika Spar, ook wel de Servische Spar genoemd, heeft een mooie vorm en een iets meer blauwige gloed dan de Groene Spar. De Omorika Spar is ook naald vaster dan de Groene Spar.
     
  • Wanneer u een bijzondere kerstboom zou willen hebben is er nog de Zilverspar. Deze boom heeft hele mooie takken met een prachtige zilverkleurige gloed. Deze boom prikt niet en heeft een mooi model.
     
  • Een van de meest luxe kerstbomen met mooie brede takken, zonder prikkende naalden, is de Nordmann kerstboom. Het is wel een boom die aan de onderkant vrij breed is, dus wanneer u een kleine woning heeft is dit wellicht niet de meest ideale boom.

Kerstbomen_Tuincentrum Luyckx

Kerstboom versieren

Kerstdecoratie kan natuurlijk niet vergeten worden wanneer u een kerstboom heeft aangeschaft. Een kerstboom met lichtjes heeft nu eenmaal een veel leukere uitstraling en zorgt voor een mooie kerstboom in de kerstperiode. Ook kerstballen, pieken en andere kerstversiering zoals tafeldecoratie en kersthuisjes kunnen niet worden vergeten. Een kerstboom met verlichting is daarnaast een essentieel element om uw kerstboom uit te laten blinken. Wij hebben ook daar voor u een enorm aanbod aan keuze. Denk aan LED kerstverlichting of op batterij gebouwde lampjes. Kijk dus goed rond, lees de specificaties en aarzel ook niet om ons om advies te vragen!

Kerstshow 2019

Vanaf de eerste week van november is onze kerstshow helemaal klaar voor uw bezoek. In de laatste week van november verwachten wij de eerste echte kerstbomen. Of u nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben een enorm breed assortiment als het op kerstversiering aankomt. Kom langs in ons tuincentrum te Gistel om alvast de kerstsfeer te proeven!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen