Kerstbomen

Bent u op zoek naar kerstbomen in de omgeving van Oostende? Bij Tuincentrum Luyckx te Gistel hebben we diverse soorten kerstbomen.  Tijdens de kerstperiode kan er in  uw huis natuurlijk geen kerstboom met mooie kerstversiering ontbreken. Weet u al wat voor boom u zou willen aanschaffen? Heeft u bijvoorbeeld liever een echte boom of een neppe boom? Bij Tuincentrum Luyckx is het allemaal mogelijk. Kom gezellig bij ons langs in Gistel om het aanbod te bekijken. Heeft u vragen over onze kerstbomen? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Kerstbomen_Tuincentrum Luyckx

Kerstbomen in Oostende

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt de echte kerstsfeer met zich mee. In ons tuincentrum koopt u vanaf de maand november echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken.

Kerstboom kopen bij Luyckx

Een onvergetelijke kerst begint uiteraard bij de aankoop van een kerstboom. Of dit nu een kunstkerstboom of echte kerstboom is, Tuincentrum Luyckx biedt een ruime keuze. Kerstbomen geven zo'n uniek kerstgevoel en iedereen verdient het om dit jaar een ultieme kerst te beleven. Waar moet u over nadenken bij het kopen van een kerstboom?

  • prijs,
  • grootte,
  • kwaliteit.

Bij Tuincentrum Luyckx bieden we kerstbomen van goede kwaliteit, voor een scherpe prijs. Bent u op zoek naar een goedkope kerstboom? Bekijk ons aanbod en kies zelf de boom uit die binnen uw budget valt. Wij hebben onder andere Nordmann kerstbomen en Fijnsparren in ons assortiment. Wij verkopen kleine kerstbomen vanaf ongeveer 40 cm, maar wij hebben uiteraard ook  grote kerstbomen vanaf 2 meter in het assortiment. Er zijn enorm veel varianten beschikbaar. Kom het zelf bekijken bij Tuincentrm Luyckx in Gistel.

Kerstbomen_Tuincentrum Luyckx

Welke kerstboom past bij mij?

Welke kerstboom kiest u dit jaar? Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten kerstbomen in verschillende prijsklassen. Hieronder vindt u een overzicht van populaire kerstbomen:

  • Groene Spar: ook wel de traditionele kerstboom genoemd. Deze kerstboom heeft een mooie groene kleur en een prettige geur. Een nadeel aan deze boom is dat deze niet naald vast is en kunnen de naalden prikkelig zijn.

  • Omorika Spar: ook wel de Servische Spar genoemd, heeft een mooie vorm en een iets meer blauwige gloed dan de Groene Spar. De Omorika Spar is ook naald vaster dan de Groene Spar.

  • Zilverspar: deze boom heeft hele mooie takken met een prachtige zilverkleurige gloed. Deze boom prikt niet en heeft een mooi model.

  • Nordmann kerstboom: dit is één van de meest luxe kerstbomen met mooie brede takken, zonder prikkende naalden. Het is wel een boom die aan de onderkant vrij breed is, dus wanneer u een kleine woning heeft is dit wellicht niet de meest ideale boom.

Kerstbomen_Tuincentrum Luyckx

Kerstboom versieren

Vergeet niet de mooiste kerstdecoratie om uw boom mee te versieren. Als u een kerstboom koopt, hoort daar natuurlijk de mooiste versiering bij. Een kerstboom met lichtjes heeft nu eenmaal een veel leukere uitstraling. Kijkt u er al naar uit om 's avonds een wandeling te maken en bij iedereen de kerstboom te zien stralen? Kerstverlichting is zeer bepalend, kiest u voor warm licht, wit licht of voor gekleurd licht in de kerstboom? Wij bieden led-kerstverlichting of kerstlampjes op batterijen. Kijk gerust rond op onze kerstdecoratieafdeling en op de kerstverlichting afdeling, lees de specificaties en aarzel ook niet om ons om advies te vragen! Versier uw boom met onder andere kerstballen, pieken en andere kerstversiering. Vergeet daarnaast de overige kerstdecoratie zoals tafeldecoratie en kersthuisjes niet! Kom langs bij Tuincentrum Luyckx en ontdek onze kerstafdeling in het tuincentrum.

Kerstshow 2020

Vanaf de eerste week van november is onze spetterende kerstshow helemaal klaar voor uw bezoek. In de laatste week van november verwachten wij de eerste echte kerstbomen. Of u nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben een enorm breed assortiment als het op kerstversiering aankomt. Kom langs in ons tuincentrum te Gistel om alvast de kerstsfeer te proeven! Bekijk onze openingstijden op onze contactpagina

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen