Kerstverlichting en kerstversiering

Kunnen uw huis en tuin wel wat extra kerstverlichting en kerstversiering gebruiken rondom de gezellige kerstperiode? Bij Tuincentrum Luyckx in Gistel vindt u kerstverlichting in allerlei soorten en maten. Wilt u LED kerstverlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes om de kerstsfeer thuis te verzorgen? Of twijfelt u bijvoorbeeld nog over welke kerstverlichting het beste in uw huis past? Kom langs en vraag gerust een van onze medewerkers in het tuincentrum naar de mogelijkheden. Ook hebben wij een breed assortiment aan kerstversiering. Denkt u maar eens aan prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen, met de juiste kerstdecoratie creëert u die unieke kerstsfeer in uw huis. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum te Gistel en kom alvast in de kerstsfeer! Wij hebben ook kerstbomen en kunstkerstbomen.

Kerstverlichting en kerstversiering_Tuincentrum Luyckx

Soorten kerstverlichting

Om echt die kerstsfeer in huis te brengen, kan kerstverlichting niet ontbreken. Bij Tuincentrum Luyckx vindt u prachtige kerstverlichting en kerstversiering voor, in én om uw huis.Tegenwoordig zijn er tal van verschillende soorten kerstverlichting. Zo hebben wij in ons tuincentrum onder andere:

  • Verlichting voor in de kerstboom
  • Kerstverlichting voor buiten
  • Kerstverlichting voor binnen
  • Lichtfiguren

Tegenwoordig is veel kerstverlichting van het materiaal LED. Het fijne aan LED-kerstverlichting is, dat het vele voordelen heeft. Zo kost LED-verlichting minder energie, is het erg duurzaam, beter voor het milieu en gaat het minder snel stuk dan andere kerstverlichting. Kom gezellig eens langs in Gistel en bekijk het zelf in het tuincentrum. 

Kerstverlichting en kerstversiering_Tuincentrum Luyckx

Kerstverlichting voor buiten en binnen

Kerst is natuurlijk lang niet compleet zonder mooie lichtjes. In de kunstkerstboom, kerstboom of langs de gevel of achter het raam: het liefst versieren wij mensen ons hele huis met sfeervolle kerstverlichting en diverse kerstdecoratie. De meeste mensen kiezen voor wat lampjes in de boom, maar bij ons tuincentrum Luyckx in Gistel bieden we een veelzijdig aanbod van gezellige kerstverlichting voor binnen. Neem zeker eens een kijkje in onze winkel om te zien wat er allemaal mogelijk is. Vergeet naast uw huis ook uiteraard de tuin niet! Een gezellig verlichte tuin maakt thuiskomen na een lange dag éxtra leuk. Denkt u bijvoorbeeld aan moderne lichtsnoeren, vallende sterren of trendy gekleurde kerstverlichting voor aan de gevel. Ontdek het kerst assortiment van Tuincentrum Luyckx en bekijk al onze kerstverlichting. 

Kerstverlichting en kerstversiering_Tuincentrum Luyckx

LED kerstverlichting

Uw huis gezellig verlichten én tegelijk ook een steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan met LED-kerstverlichting bij tuincentrum Luyckx! Zoals eerder genoemd heeft LED-kerstverlichting diverse voordelen. Zou u graag LED-kerstverlichting voor buiten het huis willen? Of liever led kerstverlichting binnen in de kerstboom of kunstkerstboom? U kunt van alles in ons kerst assortiment terugvinden. LED-lampjes geven een intens helder licht, maar de peertjes worden eigenlijk nauwelijks warm. Dit houdt in dat de LED-kerstverlichting lang mee gaat en daarbij weinig energie verbruikt. Goed voor het milieu en uw eigen portemonnee! Dit maakt LED-kerstverlichting ook erg populair. LED-kerstverlichting is daarnaast verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals: miniverlichting, microverlichting, netverlichting, lichtslangen, clusterverlichting, fantasieverlichting en zelfs gekleurde kerstverlichting. Tuincentrum Luyckx te Gistel heeft alles in huis om er een fonkelende en sfeervolle Kerstmis van te maken!

Kerstverlichting en kerstversiering_Tuincentrum Luyckx

Kerstversiering en kerstverlichting in tuincentrum Gistel

Wat is een kerstboom nu eigenlijk zonder piek? Of wat is een kunstkerstboom zonder kerstballen? Tuincentrum Luyckx heeft alles om van de feestdagen er ééntje te maken om nooit te vergeten. Glazen kerstballen, houten kersthangers, prachtige pieken, kerstslingers en sfeervolle kaarsen, alle soorten kerstdecoratie en kerstversiering hebben wij voor u! U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen naar onze kerstafdeling bij ons tuincentrum in de buurt van Moerdijk en Oostende. Laat u verrassen en kom inspiratie op te doen om van uw kerst een prachtige kerst van te maken. Bekijk ook onze kerstbomen en kunstkerstbomen Onze medewerkers in het tuincentrum geven u graag advies! Voor de openingsuren en exacte locatie kunt u een kijkje nemen op de contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen