Cadeauwinkel

Een leuke cadeauwinkel bezoeken? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Luyckx. Bij ons koopt u diverse planten met bijpassende pot of schaal en wij hebben ook een ruime keuze woonaccessoires. U vindt gegarandeerd een origineel cadeau voor elke gelegenheid.

Tuincentrum Luyckx; de leukste cadeauwinkel

Wanneer u op zoek bent naar een leuk cadeau denkt u er vast niet meteen aan om een tuincentrum te bezoeken. Hier vindt u echter vaak de origineelste cadeaus! Bij Tuincentrum Luyckx verkopen we bijvoorbeeld heel veel producten die leuk zijn om cadeau te doen, zoals:Kom inspiratie opdoen in onze cadeauwinkel

  • Woonaccessoires
  • Kaarsen
  • Kussens
  • Foam- en zijdebloemen
  • Kamerplanten
  • Vele andere leuke producten, kom inspiratie opdoen in onze cadeauwinkel!

Woonaccessoires zijn leuk om te krijgen en er kan nog lang van worden genoten. Een paar mooie kussens kunnen een woonkamer bijvoorbeeld helemaal opfleuren en kaarsen verspreiden een heerlijke geur. Bekijk ook eens onze boeddha’s, geurstokjes en fotolijstjes. Ook heel leuk om cadeau te doen!

Breed assortiment kamerplanten bij de cadeauwinkel van ons tuincentrum 

Onze cadeauwinkel bestaat niet enkel uit woonaccessoires. Ook in ons ruime assortiment kamerplanten zijn leuke cadeaus te vinden. Kamerplanten zien er niet alleen heel mooi uit, maar ze hebben ook een belangrijke functie. Ze zuiveren namelijk de lucht en houden het vochtgehalte op peil. Bij ons koopt u diverse soorten kamerplanten, zoals groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, cactussen en vetplanten. Orchideeën zijn bijvoorbeeld populaire planten om cadeau te doen. Naast echte kamerplanten verkopen we kunstplanten en -bloemen. Hier kan gegarandeerd lang van worden genoten! Wij stellen ook plantenstukjes voor u samen, die erg leuk zijn om cadeau te doen. Vertel ons uw wensen en wij combineren een mooie kamerplant met een bijpassende pot of schaal.

Ook met Kerst is Luyckx de leukste cadeauwinkel

In de kerstperiode kunt u ook terecht bij Tuincentrum Luyckx. Ieder jaar toveren wij ons tuincentrum om tot een Ook voor leuke kerstcadeaus: cadeauwinkel Luyckxwaar kerstparadijs en op onze kerstmarkt koopt u niet alleen kerstversiering en -verlichting voor uzelf, maar ook hele leuke kerstcadeaus. Met een bezoekje aan ons tuincentrum gaat u dus perfect voorbereid de kerstdagen in. Kom ook meteen een kerstboom bij ons kopen!

Onze medewerkers geven u graag cadeautips. Kom dus snel langs bij ons tuincentrum in Gistel voor de leukste cadeauwinkel!