Kerstmarkt Brugge

Een kerstmarkt bezoeken in de omgeving van Brugge? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Luyckx! Wij toveren ons tuincentrum in de aanloop naar kerst om tot een sfeervol kerstparadijs. Doe inspiratie op en koop lichtjes, versiering en nog veel meer om ook uw huis in de kerstsfeer te brengen. Onze kerstmarkt nabij Brugge is de perfecte voorbereiding op de kerstdagen.

Kerstversiering en -verlichting kopen op onze kerstmarkt dichtbij Brugge

Maak uw huis tot het stralende middelpunt van de buurt tijdens de kerstdagen. Op onze kerstmarkt nabij Brugge Leuke kerstversiering op onze kerstmarkt nabij Bruggekoopt u diverse soorten kerstversiering voor binnen en buiten. U vindt hier bijvoorbeeld:

  • Prachtige glazen kerstballen
  • Originele kerstboompieken
  • Sfeervolle kaarsen
  • Nog veel meer, bezoek onze kerstmarkt voor ons gehele assortiment!

Ook voor verlichting kunt u op onze kerstmarkt terecht. Wij verkopen kerstverlichting in alle soorten en maten. Bent u op zoek naar LED verlichting, flikkeren lichtjes, gekleurde lichtjes of klassieke vlamlichtjes? Onze medewerkers geven u graag tips over de versiering van uw huis.

Haal uw kerstboom dit jaar op de kerstmarkt van Luyckx in de omgeving van Brugge

Door een prachtige kerstboom U koopt op onze kerstmarkt nabij Brugge ook kerstbomente kopen, haalt u natuurlijk meteen de kerstsfeer in huis. Voor veel mensen zit dit ook in de frisse geur van dennennaalden. Op onze kerstmarkt nabij Brugge koopt u daarom echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Heeft u liever een kerstboom met of een kerstboom zonder kluit? En gaat u voor een Fijnspar of een Nordmann-spar? Een echte kerstboom is heel leuk, maar het brengt wel wat verzorging met zich mee. Zo moeten de takken regelmatig nat worden gespoten en het opruimen van de uitgevallen naalden kan een heel gedoe zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook kunstkerstbomen die nauwelijks van echte kerstbomen zijn te onderscheiden. Het leuke aan kunstkerstbomen is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, zoals groen, wit en blauw. U koopt bij ons kunstkerstbomen met of zonder lampjes en decoraties, in verschillende groottes.

In december de leukste kerstwinkel nabij Brugge, de rest van het jaar voor al uw levend groen

Tijdens de kerstperiode bezoekt u onze leuke kerstmarkt, maar u kunt de rest van het jaar ook terecht bij ons tuincentrum nabij Brugge. Wij hebben een zeer ruim assortiment tuin- en kamerplanten, waarvan we een deel zelf kweken. Hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden.

Kom in december langs bij Tuincentrum Luyckx voor onze kerstmarkt of de rest van het jaar voor ons ruime assortiment planten!