Woonaccessoires Brugge

Woonaccessoires kopen in de omgeving van Brugge? Tuincentrum Luyckx heeft een uitgebreide afdeling woonaccessoires, waar u zeker eens moet gaan kijken. Creëer een gezellige sfeer in huis met onze leuke producten!

Breed assortiment woonaccessoires bij Tuincentrum Luyckx nabij Brugge

Bij ons tuincentrum nabij Brugge koopt u diverse soorten woonaccessoires. Een goede sfeer in huis is natuurlijk heel belangrijk. Ons assortiment woonaccessoires bestaat uit:Tuincentrum Luyckx nabij Brugge: voor al uw woonaccessoires

  • Leuke kussens
  • Heerlijk geurende kaarsen
  • Allerlei beeldjes
  • Geurstokjes
  • Bordjes met inspirerende spreuken
  • Praktische woonaccessoires, zoals deurmatten en kapstokken

Leuk dat ene kale hoekje in uw woonkamer op met een hippe boeddha en zet er ook nog een paar geurstokjes omheen. Of leg wat vrolijke kussentjes op de bank. U zult zien dat uw woonkamer er gelijk een stuk gezelliger uitziet! Het is ook zeker de moeite waard om onze foam- en zijdebloemen te bekijken. Combineer deze echter wel met een paar echte planten, want kamerplanten hebben een belangrijke functie. Ze zuiveren namelijk de lucht. Woonaccessoires zijn ook altijd erg leuk om cadeau te doen. Geef uw geliefde bijvoorbeeld een bordje met een leuke spreuk er op of koop een paar prachtige kaarsen voor een vriendin. Ons tuincentrum is van maart t/m juni ook op zondag geopend.

Woonartikelen en mooie potterie kopen in de buurt van Brugge?

Naast bovengenoemde woonaccessoires verkopen wij bij Tuincentrum Luyckx nabij Brugge ook prachtige potterie. U vindt bij ons potten en schalen van glas, keramiek, kunststof en zink voor binnen en buiten. Daarnaast verkopen we ook leuke manden om uw plantjes in te zetten. Onze potten en schalen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Goedkopere potten kunnen soms stukvriezen in de winter. Vraag daarom advies aan één van onze medewerkers. Houdt er ook rekening mee dat planten in potten een intensievere verzorging nodig hebben, omdat zij hun voedsel niet uit de grond kunnen halen.

Combineer uw woonaccessoires met kamerplanten van Luyckx bij Brugge

Tuincentrum Luyckx nabij Brugge verkoopt niet alleen leuke woonaccessoires. Ons aanbod planten is zeer uitgebreid. Als u toch bezig bent met het kopen van leuke accessoires voor uw woonkamer, bekijk dan ook eens onze afdeling kamerplanten. Wij hebben zoveel verschillende kamerplanten dat er gegarandeerd iets voor u bij zit! U vindt bij ons bloeiende kamerplanten, groene kamerplanten, cactussen en vetplanten. U heeft ook de optie om een leuk assortiment samen te laten stellen. We maken voor u de leukste combinaties kamerplanten met pot of schaal. Vertel ons uw wensen en wij gaan hiermee aan de slag!