Allerheiligen

Wist u dat u bij Tuincentrum Luyckx ook de mooiste bloemen voor Allerheiligen koopt? Bezoek ons tuincentrum en kies uit onze samengestelde arrangementen. Onze medewerkers stellen de mooiste grafstukken voor u samen. Wilt u een speciaal boeket bestellen? Neem dan contact op met ons tuincentrum of kom langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Bloemen Allerheiligen

Op 1 november is het Allerheiligen en de dag erna is het Allerzielen. Allerheiligen is een Christelijke feestdag waarop we alle heiligen vereren en herdenken. Op de dag van Allerzielen herdenken we alle overleden dierbaren. Een belangrijk moment om eens stil te staan bij alle geliefden die ons zijn ontvallen. Het geeft ons allen een moment van bezinning en daarmee ook een gevoel van verbinding en saamhorigheid. In de dagen voorafgaand aan 1 en 2 november hebben wij prachtige bloemstukken voor u klaar staan in ons tuincentrum.  U vindt een assortiment aan bloemstukken gevuld met bloemen, planten en kaarsen. Bij Tuincentrum Luyckx in Gistel, nabij Oostende en Brugge bent u tijdens Allerheiligen aan het juiste adres voor bloemstukken, arrangementen en rouwwerk.

Allerheiligen Allerzielen - Tuincentrum Luyckx

Allerheiligen en Allerzielen boeket kopen

Bent u op zoek naar een schoon arrangement voor 1 en 2 november? Bij Tuincentrum Luyckx hebben we een prachtig assortiment voor het herdenken van onze overleden geliefden. Kom langs in ons tuincentrum uin Gistel, nabij Brugge en Oostende en kies uit ons ruime assortiment Allerzielen en Allerheiligen boeketten. 

Allerheiligen - Luyckx

Bloemstuk kopen Brugge

Woont u in Brugge en wilt u ons familie-tuincentrum in Gistel bezoeken voor een mooi bloemstuk? Ons tuincentrum is gemakkelijk te bereiken en biedt een ruim assortiment aan bloemstukken voor Allerheiligen en Allerzielen. Kom langs en bekijk ons aanbod of neem contact op om uw specifieke wensen door te geven. Wij kijken uit naar uw bezoek vanuit Brugge. Tot snel bij Tuincentrum Luyckx!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod