Glas

Glazen vazen zijn prachtig in combinatie met een bosje bloemen. Deze stralen luxe uit en zorgen voor sfeer in huis. Naast glazen vazen verkopen wij ook talloze andere producten van glas. Kom voor ons complete aanbod aan glas naar ons tuincentrum in Gistel. 

Glazen vazen kopen

Glazen vazen kopen doet u bij Tuincentrum Luyckx in Gistel. Wij hebben een ruim aanbod aan glazen vazen in verschillende soorten en formaten. Ook hebben wij verschillende kleuren glazen vazen. Natuurlijk hebben wij gewoon helder glas, maar ook voor groen gerecycled glas bent u bij Tuincentrum Luyckx aan het juiste adres. Dit zorgt voor een gezellige sfeer in huis en staat goed in combinatie met helder glas. Een leuk idee is bijvoorbeeld een paar vazen bij elkaar in verschillende formaten, kleuren en soorten. 

Glazen bloembakken of vazen - Tuincentrum Luyckx

Andere glazen producten kopen

Naast glazen vazen kunt u ook bij ons terecht voor verschillende soorten andere glazen producten, waaronder:

  • Windlichten
  • Kandelaars

De windlichten zijn geschikt voor binnenshuis, maar staan bijvoorbeeld ook prachtig op een veranda of onder een overkapping. Met de glazen windlichten en kandelaars krijgt u al snel een romantische sfeer in huis of op de veranda. Heeft u een romantisch diner gepland? Dan mogen de glazen windlichten en kandelaars van Tuincentrum Luyckx zeker niet ontbreken.

Plant in combinatie met een glazen vaas of pot

Wilt u een keer iets anders in uw glazen vaas of pot? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment kamerplanten of bloeiende kamerplanten en kijk welke plant geschikt is voor een glazen pot. Vooral planten die weinig aarde nodig hebben doen het goed in een glazen pot, denk dan bijvoorbeeld aan een Orchidee. Misschien een aparte combinatie, maar het staat prachtig in ieder interieur. 

Heeft u vragen over ons assortiment glazen vazen, potten of andere producten? Kom dan langs bij Tuincentrum Luyckx in Gistel nabij Spermalie, Schoorbakke en Leugenboom. Onze medewerkers staan hier voor u klaar en helpen u graag bij de aankoop van een mooie glazen vaas of pot. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Voor ons gehele assortiment glas verwelkomen wij u graag in ons tuincentrum. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Luyckx!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloembakken