Keramiek

Bloembakken van keramiek hebben veel voordelen ten opzichte van andere stoffen. Wij maken een verschil tussen keramiek voor buiten en keramiek voor binnen. Ons assortiment keramische bloempotten is erg ruim, kom langs in ons tuincentrum in Gistel om het complete assortiment te bekijken.

Keramiek bloempotten voor binnen

Keramiek bloempotten voor binnen zijn passend bij ieder interieur. Het is een goede basis om een mooie bloeiende kamerplant of juist groene kamerplant in te plaatsen. Wij hebben veel verschillende soorten keramiek bloempotten voor binnen die variëren van kleur, grootte of vorm. Wat zo leuk is aan keramiek bloempotten, is dat deze makkelijk zelf te versieren zijn. U kunt een overgebleven restje verf gebruiken om de pot in de gewenste kleur te schilderen. 

keramiek-kopen-bloempot-luyckx-tuincentrum

Keramiek bloempotten voor buiten

De buitenpotten van keramiek zijn vaak lang gebakken. Ze moeten wel lang gebakken worden, anders is het namelijk mogelijk dat deze stuk vriezen in de winter. De goedkope varianten zijn vaker niet wintervast, vraag gerust een medewerker in ons tuincentrum om advies. Als u de potten opbergt, is het van belang dat u dit op z'n kop doet. Zo komt er namelijk geen water in de potten te staan! De buitenpotten van keramiek herkent u vaak aan het gat onderin de pot. De keramische bloempotten van Tuincentrum Luyckx kunt u natuurlijk gemakkelijk vullen met onze tuinplanten!

Bloembakken keramiek aardewerk - Luyckx

Terracotta bloempotten kopen

Terracotta bloempotten zijn al jaren de favoriet in België. Ze zijn voordelig en passen bij iedere plant en tuin. Wij verkopen een ruim assortiment aan terracotta bloempotten in allerlei soorten en maten. Ook deze potten zijn gemakkelijk zelf te versieren en aan te passen aan uw wensen. Kom langs in ons tuincentrum in Gistel voor het complete assortiment terracotta bloempotten. Terracotta bloempotten koopt u namelijk bij Tuincentrum Luyckx!

Wilt u meer weten over ons assortiment keramiek bloempotten? Of heeft u vragen over ons aanbod? Kom dan langs in ons tuincentrum in Gistel nabij Leffinge, Middelkerke en Oudenburg. Onze medewerkers staan hier vijf dagen per week voor u klaar en helpen u graag bij de aankoop van een keramische bloempot. Natuurlijk kunt u ook te allen tijde contact met ons opnemen.

Is keramiek niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons overige assortiment bloembakken:

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloembakken