Kunststof

Kunststof bloembakken zijn de laatste jaren alleen maar mooier geworden. Ze zijn handig, voordelig en zien er prachtig uit. Kom voor ons complete assortiment plastic bloembakken naar ons tuincentrum in Gistel. 

Kunststof bloembakken

Kunststof bloembakken verkopen wij in ons tuincentrum in Gistel in allerlei soorten en maten. In een paar jaar hebben de kunststof bloempotten veel terrein gewonnen in de tuinen van België. De kunststof bloembakken zijn in vrijwel alle kleuren van de regenboog te koop. Natuurlijk verkopen wij ook de standaard kleuren zoals wit, grijs, zwart en antraciet. De kunststof bloembakken zijn in verschillende formaten te koop. Ook kunt u bij ons terecht voor balkon- en hangbakken. Hoe leuk zal een roze of zwarte kunststof bloembak staan op uw balkon?

Kunststof bloembakken_Luyckx

De voordelen van plastic bloembakken

Plastic bloembakken hebben talloze voordelen. Een paar hiervan zijn:

  • Plastic bloembakken zijn voordelig
  • Ze zijn vorst- en weerbestendig
  • Ze kunnen vrijwel niet kapot
  • Zijn in veel verschillende kleuren te koop

Door de plastic bloembakken van het redelijk goedkope materiaal plastic gemaakt zijn, zijn zij niet heel prijzig. Ideaal aan de plastic bloembakken is dat deze vorst- en weerbestendig zijn. Zo hoeft u ze in de winter niet naar binnen te halen en kunt u ze met plant en al buiten laten staan. Heeft u huisdieren die wel eens door de tuin rennen? Of kinderen? U hoeft niet meer bang te zijn dat ze uw bloembakken kapot maken; plastic bloembakken zijn namelijk erg moeilijk stuk te krijgen. Houdt u wel van een fel kleurtje in de tuin? Ook dan zijn de kunststof bloembakken een perfecte match voor uw tuin. De felle kleuren van de bloempotten staan natuurlijk ook prachtig met een tuinplant erin. Voor ons assortiment plastic bloembakken en tuinplanten komt u naar ons tuincentrum in Gistel.

Kunststof bloembakken van Elho

Bij Tuincentrum Luyckx vindt u kunststof bloembakken van het topmerk Elho. Deze kwaliteitsbloembakken dienen als prima huisvesting voor uw tuinplanten of kamerplanten. U vindt allerlei soorten, kleuren en maten bij ons in het tuincentrum in Gistel. Om een compleet beeld te krijgen van het assortiment, nodigen wij u graag uit bij ons in Gistel. Kom langs en kies zelf de juiste pot voor in de tuin. Heeft u hulp of advies nodig? Vraag ons personeel! Zij zijn altijd bereid u te helpen. 

Bloembakken Elho - Tuincentrum Luyckx

Meer informatie over kunststof bloembakken

Wilt u meer informatie over ons assortiment kunststof bloembakken? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Gistel nabij Schoorbakke, Mokker en Koekelare. Ook voor vragen kunt u bij onze medewerkers in het tuincentrum terecht. Zij staan vijf dagen per week voor u klaar. Natuurlijk kunt u ook ten alle tijden contact met ons opnemen. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Luyckx in Gistel! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloembakken