Mandwerk

Tegenwoordig ziet u steeds meer mandwerk als bloempot of plantenbak. Haal de natuur in huis door gevlochten manden in uw interieur te plaatsen. Bij Tuincentrum Luyckx in Gistel hebben we veel verschillende soorten mandwerk. Grote manden voor de grote kamerplanten, maar ook kleine manden die leuk dienen als accessoire. Kom langs in Guistel nabij Oostende en Brugge en aanschouw ons aanbod.

Opbergmanden bij Tuincentrum Luyckx

Manden dienen naast bloembak of plantenpot ook als opbergmand. Zet bijvoorbeeld een grote mand naast de bank en bewaar uw plaids en kussens hierin. Of zet een klein mandje op een plakje naast het toilet om hier vrouwenartikelen in op te bergen. Plastic opbergboxen geven veel minder sfeer dan gevlochten manden. Kies ook voor sfeer in huis en berg uw spullen op in manden van Tuincentrum Luyckx. Kom langs in Gistel en ervaar zelf hoeveel rust het geeft als u uw spullen opbergt in manden in plaats van in andere materialen boxen.

Mandwerk - Tuincentrum Luyckx

Gevlochten mand

Bij Tuincentrum Luyckx vindt u vele maten en materialen mandwerk. De gevlochten manden zijn zeer populair. Deze komen voor met en zonder oren. Zo verplaatst u de mand gemakkelijk naar een andere plek als u de plant een nieuw plekje wilt geven. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en zijn vaak gevoerd met plastic. Deze manden zijn daardoor geschikt voor zowel binnen als buiten. Let erop dat u gaatjes in het plastic prikt, zodat het overtollige water buiten weg kan lopen. 's Winters vult u de mand met houtsnippers of ander isoleermateriaaal zodat uw tuinplanten niet doodvriezen.

Soorten manden bij Tuincentrum Luyckx

Naast de traditionele manden bieden wij ook wand- en hengselmanden. Wandmanden hangt u op aan de muur in bijvoorbeeld het toilet, de badkamer, de keuken, de woonkamer of buiten. We komen rieten manden steeds vaker tegen in huis. Creëer bijvoorbeeld een gezellige sfeer in de keuken door rieten manden te vullen met kruiden. Rieten manden lenen zich goed als plantenbak en staan leuk in elk interieur! Naast traditionele materialen gebruiken we tegenwoordig ook nieuwe materialen. Een voorbeeld hiervan is salim en zeegras. Versterk deze materialen met een metalen frame zodat ze toepasbaar zijn als een woonmeubel zoals zitelementen, wasmanden en kubussen als bijzettafeltjes. Kortom: er zijn oneindig veel mogelijkheden met mandwerk!

Mandwerk - Tuincentrum Luyckx

Koop manden in Gistel

Woont u in de omgeving van Brugge, dan is ons tuinentrum in Gistel zeer goed bereikbaar. Ontdek de vele opties met mandwerk en geef uw huis een warme sfeer. Mandwerk van riet, salim of zeegras is duurzaam en tijdloos. Berg uw kamerplant, kruiden, handdoeken of theelichten op in een prachtige mand van Tuincentrum Luyckx of geef een mand cadeau. Kom langs en bekijk het aanbod in ons tuincentrum in Gistel. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloembakken