Kerstartikelen

Voor kerstartikelen in de omgeving Oostende komt u veilig en verantwoord naar Tuincentrum Luyckx te Gistel. Ons tuincentrum is momenteel omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs. Onze kerstafdeling is ruim opgezet zodat u ongestoord kerstinkopen doet. Wij bieden ook dit jaar weer volop inspirate voor de nieuwste trends op het gebied van verlichting en versiering. Bent u op zoek naar een nieuwe kunstkerstboom? De opties zijn oneindig, kom gezellig langs in ons tuincentrum en laat u adviseren door één van onze enthousiaste medewerkers. Heeft u vragen over onze kerstartikelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kerstafdeling Luyckx

Kerst bij Tuincentrum Luyckx

Tijdens de kerstperiode versieren we niet alleen ons huis, maar ook de tuin? Voor sfeervolle kerstartikelen in de kleurtrends van dit jaar moet u bij Tuincentrum Luyckx zijn. In de weken voor de kerst toveren wij ons tuincentrum om in een kerstparadijs. De kerstperiode is de gezelligste tijd van het jaar. Echt sfeermakers voor binnen en buiten vindt u in onze kerstshow. Ons team maakt elk jaar weer een prachtige kerstshow! Onderstaande artikelen kunt u in onder andere in ons tuincentrum verwachten:

 • Echte kerstbomen
 • Kunstkerstbomen
 • Kerstversiering: zoals kerstballen, kerststerren, kerststukjes, kerstkransen, guirlandes en verschillende kerstfiguren
 • Kerstverlichting voor binnen en buiten van diverse merken
 • Kerstcadeaus: warme plaids, schapenvachtjes, sierladders, mooie houten snijplanken en nog veel meer sfeervolle cadeaus!

Komt u ook gezellig langs? Bekijk onze fantastische kerstshow als uitje met het hele gezin. U vindt geheid iets waar u uw huis of tuin helemaal mee in de kerstsferen brengt.

Kerst Tuincentrum Luyckx

Wat zijn de kersttrends van 2021?

De kersttrends zijn elk jaar weer anders. Wilt u elk jaar de kleurtrend volgen? Gooi niet meteen uw oude collectie weg. Combineer oude kleuren met nieuwe kleuren. Zo blijft u trendy, maar toch duurzaam. Kersttrends veranderen elk jaar. Toch zijn er artikelen en kleuren die elk jaar weer terugkeren. Wat dacht u van de kleur wit? De kleur wit is altijd erg populair tijdens de kerstperiode. De kleur wit is gemakkelijk te combineren met alle andere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan witte kerstballen, witte tafelkleden, witte kunstkerstbomen en witte slingers. Verlichting geeft vaak wit licht en staat binnenshuis- en buitenshuis gezellig. Hang moderne witte figuurtjes in de kerstboom en speel met meer exotische figuren. Bent u de kleur wit dit jaar een beetje ontgroeit? Experimenteer dan eens met andere kleuren en figuren zoals dieren, veren, huisjes, etenswaren en nog veel meer! U vindt alles bij Tuincentrum Luyckx in Gistel.

Populaire kersttrends 2021

Ontdek de stijlen die in het jaar 2021 erg populair zijn:

 • Luxe materialen 
 • Velvet en velours
 • Tropical kerst
 • Back to nature
 • Traditionele kerst

Velvet Kersttrend 2020 - Tuincentrum Luyckx

Kerstgevoel bij Tuincentrum Luyckx

Het is alweer de gezelligste tijd van het jaar, kom voor al uw kerstaankopen naar Tuincentrum Luyckx nabij Brugge en Oostende.  Het gevoel van gezelligheid, geborgenheid, warmte en knusheid ervaart u op onze kerstafdeling. Daarnaast hebben we nog een aantal tips voor u op een rijtje gezet om helemaal in de kerstsfeer te komen.

 • Zet alvast gezellig kerstmuziek bij u thuis aanzetten bij het opzetten van de kerstboom,
 • Kijk alvast kijken in een kookboek wat u wilt koken tijdens de kerst,
 • Kijk wellicht alvast een kerstfilm! 

Kerst - Tuincentrum Luyckx

Kerstshow in Gistel

Onze kerstshow in het tuincentrum is helemaal klaar voor uw bezoek. Wij beschikken over echte kerstbomen, groot of klein. Bent u op zoek naar een kerstboom voor in de tuin of in huis, op pot of zonder pot? We hebben een compleet assortiment als het op kerstbomen aankomt. U weet werkelijk niet wat u ziet. Met een bewogen jaar achter de rug, verdient u het om Kerst 2021 gezellig en onvergetelijk te maken. Kom langs in ons tuincentrum te Gistel om alvast de kerstsfeer te proeven! Bekijk onze openingsuren op onze contactpagina