Kerstshop

Bezoek onze online kerstshop voor al onze kerstartikelen. Helaas kunt u momenteel geen fysieke kerstaankopen doen in ons tuincentrum. Alle andere afdelingen in ons tuincentrum zoals planten, meststoffen, sproeistoffen, kaarsen, etc. zijn uiteraard wel toegankelijk. Niet getreurd. Bekijk het aanbod van onze kerstproducten nu online in onze kerst showroom. Mail uw bestelling naar [email protected] en haal uw bestelling op bij ons tuincentrum.

De kortingsactie van -10% op al onze kerstartikelen in de kerstshop wordt verlengd tot 13 december.

Bestel kerstartikelen bij Tuincentrum Luyckx

Wij maken foto's van onze artikelen en vermelden steeds een (volg)nummer, prijs en de grootte van het artikel. Heeft u een item gezien dat u graag wilt kopen? Stuur een mail naar [email protected]. Vermeld bij het doorgeven van uw bestelling de volgende gegevens:

  • het artikelnummer(s)
  • het aantal gewenste stuks
  • uw contactgegevens (naam, adres + telefoonnummer)
  • het barcodenummer van uw klantenkaart

Vervolgens gaan wij aan de slag om uw bestelling te verzamelen. Zodra uw bestelling klaar staat, nemen we contact op om een afspraak te maken voor ophaling. Ophaling en betaling van deze artikelen gebeurt op de parking en kan enkel via bankcontact/kredietkaart.

Kerstshop - Tuincentrum Luyckx

Thuislevering

Vanaf een bedrag van €100,00 leveren wij aan huis in regio Gistel en omgeving (Oostende - Bredene - Middelkerke - Oudenburg - Koekelare - Ichtegem - Jabbeke - De Haan). Aangezien onze kerstinspiratiedagen niet doorgaan, zullen wij deze actie op online bestellingen toepassen.

Mail uw bestelling vandaag nog naar [email protected] en geniet van de mooiste kerstartikelen.

Shop in onze kerstshop

Op onze website presenteren wij u onze online kerst showroom. Hier ziet u een duidelijk overzicht van onze kerstartikelen. Momenteel mogen wij helaas geen kerstartikelen verkopen in ons tuincentrum. Daarom bieden wij in onze kerstshop alle beschikbare producten met bijbehorend volgnummer aan. Uiteraard is het wel toegestaan om ons kerstaanbod in het tuincentrum te bekijken. Het kopen van de artikelen doet u door een mail te sturen naar [email protected]. Bekijk hieronder de verschillende categorieën uit ons kerstaanbod.

Bekijk onze kerstartikelen

Kunstkerstbomen

Kunstkerstboom kopen - Tuincentrum Luyckx

Kerstverlichting

Kerstverlichting - Tuincentrum Luyckx

Kerstballen

Kerstballen - Tuincentrum Luyckx

Kerstdecoratie

Kerstdecoratie - Tuincentrum Luyckx

Theelichten

Theelichten - Tuincentrum Luyckx

Toebehoren Kerst

Toebehoren kerst - Tuincentrum Luyckx

Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 059/27 83 99. Wij kijken uit naar een virusvrije toekomst en wensen u gezellige kerstdagen en een gezond 2021. Tot ziens bij Tuincentrum Luyckx in Gistel!