Kunstbloemen

Op zoek naar kunstbloemen? Wij bieden een mooi assortiment aan verschillende kunstbloemen van foam of zijde aan. Het grote voordeel aan kunstbloemen is natuurlijk dat deze niet verwelken en altijd blijven staan. U hoeft ze hoogstens af en toe af te stoffen. Ieder seizoen kunt u de kunstbloemen weer aanpassen naar een passend stuk. Soorten kunstgroen die u bij ons vindt:

  • Kunstbloemen
  • Kunstplanten
  • Kunsttakken

Soorten kunstbloemen

Kunstbloemen zijn er in verschillende formaten, kwaliteiten en vormen. Tuincentrum Luyckx heeft een mooi aanbod van kwalitatieve kunstbloemen voor u. Zowel boeketten als losse bloemen of kunst takken. Zo kunt u zelf verschillende kunstbloemen combineren om zo een boeket of bloemstuk samen te stellen. Onze kunstbloemen zijn zo mooi dat deze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Daardoor worden kunstbloemen steeds meer gebruikt. Ideaal voor de inrichting van uw huis, werkplek of showroom. 

kunstbloemenkunstbloemen

Kunstbloemen ter decoratie

Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heeft u er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief. Zet een mooi boeket van kunstbloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren. In ons tuincentrum vindt u een variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. U kunt natuurlijk ook echte snijbloemen met zijdebloemen combineren, ziet u het verschil? 

Kom voor kunstbloemen naar Tuincentrum Luyckx

Voor kunstbloemen nodig wij u graag uit in ons tuincentrum in Gistel nabij Oostende en Brugge. Bekijk ons aanbod en laat u adviseren door onze specialisten. Bekijk hier onze contactgegevens en openingsuren of keer terug naar het artikelaanbod

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau