Over ons

Zou u ook graag het hele jaar door een mooie tuin willen hebben? Een tuin in bloei, 4 seizoenen lang, het kan! Groene vingers weten alvast dat ze hiervoor bij tuincentrum Luyckx te Gistel (tussen Brugge en Oostende) moeten zijn. Tuincentrum Luyckx is een familiebedrijf dat reeds vier generaties actief is, waar planten, vakbekwaamheid en prijs/kwaliteit op de eerste plaats staan. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid gamma aan vaste planten, tuinplanten, bomen en decoratie. Onze openingstijden en exacte locatie in Gistel kunt u vinden op onze contactpagina

Over ons_Tuincentrum Luyckx

Kwekerij Tuincentrum Luyckx

Door een ruim assoritment zelf te kweken in onze plantenkwekerij, kunnen wij u alvast kwaliteit aanbieden aan een zeer correcte prijs. Naast heerlijk geurende tuinplanten, kweken wij ook bomen en vaste planten. In de buitenafdeling kan u hiervan een ruime keuze terugvinden. Bovendien kweken wij ook zelf rozen op die u in alle geuren en kleuren kan uitkiezen, kies nu uw favoriete kleur! U heeft in ons tuincentrum ook nog de mogelijkheid om een mooie pot te kopen, zowel voor binnen als voor buiten. 

Alles voor buiten bij Tuincentrum Luyckx

In de tuinwinkel kan u terecht voor alle benodigdheden om uw sier- of moestuin te doen stralen. Potgrond, meststoffen, bloembollen en zaden of tuingereedschap. Met uw vraag naar bepaalde plantensoorten of voor specifiek advies op maat kan u steeds terecht bij Frederik, Inge, Annelies en Elisabeth in het tuincentrum in Gistel. Zij staan continu ter beschikking en zorgen samen voor een vlotte dienstverlening in het tuincentrum. Daarnaast kunt u de medewerkers natuurlijk ook telefonisch bereiken via 059 27 83 99 of via e-mail: [email protected].

Alles voor binnen in Gistel

Ook binnenshuis kan u het aangenaam en gezellig maken met onze selectie kamerplanten, orchideeën, kaapse viooltjes, cactussen en zo veel meer. Wij maken ook plantenstukjes naar ieders keuze. Zo kan u zelf enkele plantensoorten uitkiezen en maken wij er voor u een prachtig arrangement van.Naast kamerplanten bieden wij ook een afdeling decoratie aan waar u onder andere de volgende producten zult tegenkomen:

Overigens vindt u op onze website nieuwsitems en leuke tuintips. Graag tot ziens bij Tuincentrum Luyckx, het hele jaar genieten van huis en tuin!

Over ons_Tuincentrum Luyckx