Kamerplanten

Kamerplanten zijn bewezen goed te zijn voor onze gezondheid en gemoedstoestand. Daarnaast maken ze uw huis ook nog eens kleurrijk en gezellig. Bij Tuincentrum Luyckx in Gistel hebben wij naast het grote assortiment kamerplanten, van cactussen tot palmen, yucca's en orchideeën, ook diverse soorten potgrond. Zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, cactussen en varens. In de potgrond speciaal zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. Mocht u vragen hebben over ons assortiment kom dan gezellig langs of bel ons gerust op 059/27 83 99

kamerplanten_Tuincentrum Luyckx

Waar zet ik mijn kamerplant neer?

Iedere kamerplant heeft zijn eigen voorkeur qua voeding en standplaats. Zo staat de ene kamerplant erg graag in de schaduw terwijl de andere juist gek is op de zon. Maar voor iedere plant is wel een geschikte plaats in huis te vinden. Zo kunt u voor de woonkamer het beste kiezen voor decoratieplanten en in kantoor kunt u het beste luchtzuiverende kamerplanten gebruiken. Wist u trouwens dat geen enkele plant tegen tocht en grote temperatuurschommelingen kan? Pas daar dus mee op.

Kamerplanten zijn nu eenmaal een ideale aanvulling voor uw interieur en maakt het nét wat gezelliger en knusser. In de eerste paar jaar dat mensen echt begonnen met planten in hun huis te plaatsen, waren voornamelijk snijbloemen erg geliefd. In de loop van de jaren, kwamen veel andere kamerplanten onder de aandacht. Populaire kamerplanten zijn bijvoorbeeld:

  • Orchidee 
  • Anthurium 
  • Cherry Blossom
  • Palm Kentia

Bij ons tuincentrum te Gistel, hebben wij onder andere: groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, luchtzuiverende kamerplanten, palmen, vetplanten en nog veel meer. Kom gezellig eens langs om ons aanbod te bekijken. 

kamerplanten_Tuincentrum Luyckx

Kamerplanten kopen in Gistel

Wij hebben in ons assortiment grote en kleine kamerplanten. Mocht u nou niet heel erg groene vingers hebben dan hebben wij ook makkelijke kamerplanten. Door het gebruik van kamerplanten fleurt u direct een ruimte op. Waar wacht u nog op? Door de juiste combinatie van bloemen en planten te gebruiken, kunt in veel meer groen in huis halen. Zo kunt u een prachtige orchidee in huis nemen en kleur in huis aanbrengen. De vrolijke en mooie kleuren van deze plant zijn erg uniek en iedereen in huis wordt er gegarandeerd vrolijk van. Heeft u liever een makkelijke kamerplant? Dan kunt u het beste kiezen voor een cactus of vetplant. Deze hebben weinig aandacht, voeding of verzorging nodig. Ook hangplanten zijn erg leuk om uw interieur leuker en gezelliger te maken. Een hangplant is een fijne oplossing wanneer u niet al te veel ruimte heeft thuis, maar toch uw huis gezellig aan wilt kleden. Wanneer u juist opvulling zoekt voor uw huis,dan raden wij aan om een grote kamerplant te kiezen zoals mediterrane planten en palmen. 

Wanneer u ook uw tuin wilt opfleuren hebben wij ook een zeer breed aanbod aan tuinplanten, deels zelfs gekweekt in onze eigen kwekerij.

kamerplanten_Tuincentrum Luyckx

Welke kamerplant past bij mijn inrichting?

Welke kamerplant is geschikt voor mijn interieurinrichting? Dat is een veel gestelde vraag en het antwoord hierop is dat dit compleet afhangt van uw eigen smaak. Doordat wij een uitgebreide collectie kamerplanten hebben, is er altijd wel een passend exemplaar te vinden wat voldoet aan uw eisen. Wij helpen u graag verder in ons tuincentrum in Gistel! Zien we u ook snel? Onze openingstijden en exacte locatie kunt u vinden op onze contactpagina.