Kaarsen

In een gezellig huis of een sfeervolle tuin zullen kaarsen zelden ontbreken. Denkt u zich maar in, een romantisch diner of een goed gesprek zijn toch het best bij rustig flikkerend kaarslicht.  In ons tuincentrum in Gistel kunt u terecht voor kaarsen in allerlei soorten en maten. Wij hebben stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen, druipkaarsen en dinerkaarsen welke u naar wens kunt combineren met een mooie kandelaar of een bijpassende schaal of dienblad. En vergeet u ook de kaarsen voor buiten niet, zomerse fakkels, lantaarns of citronella tegen die lastige muggen. In ons tuincentrum kunt u allerlei ideeën opdoen over de nieuwste trends op het gebied van sfeerverlichting.

Styling tips

In de donkere dagen brengen kaarsen weer licht en warmte in huis. Naast sierkaarsen zijn er natuurlijk ook nog de geurkaarsen die na een lange dag werken zorgen voor een heerlijk ontspannen sfeer in huis. Of u nou een stompkaars, lange kaars, rustieke kaars of een korte kaars hebt, dat maakt niet uit. Er is voor al deze kaarsen wel een manier om ze te stylen en natuurlijk te combineren! Maar, hoe doet u dit precies? Heeft u thuis wel kaarsen maar weet u niet hoe u deze leuk kan stylen? Of bent u juist van plan om wat meer kaarsen in uw interieur neer te zetten? Laat u dan inspireren door deze 5 onderstaande tips!

 • Tip 1: met veel kaarsen op één plek creëert u een hele warme en gezellige sfeer. Een stuk of tien kaarsen bij elkaar geven een hele andere uitstraling dan vier kaarsen. Het is ook een idee om de kaarsen bij elkaar op een plateau te zetten, zo maakt u van de kaarsen meer een geheel.
   
 • Tip 2: kaarsen die dezelfde hoogte hebben ziet er een beetje saai uit. Door kaarsen met verschillende hoogtes met elkaar te combineren krijgt u een veel mooier effect. Dit hoogteverschil kan u creëren door de ene kaars langer te laten branden dan de ander. Dit geeft ook een gave uitstraling en u hoeft daarvoor geen nieuwe kaars te kopen. Daarnaast is het ook erg mooi om dikke en dunne kaarsen te combineren.
   
 • Tip 3: het is extra leuk om uw kaarsen te combineren met accessoires. Zo is het een leuk idee om een geurkaars op een spiegeldienblad neer te zetten, om een luxe en stijlvolle uitstraling te creëren. Ook met kandelaren zijn de mogelijkheden oneindig. Tegenwoordig zijn die er in veel verschillende moderne vormen!
   
 • Tip 4: door een oneven aantal kaarsen te gebruiken creëert u een speels effect. Heeft u toch liever een even aantal kaarsen? Combineer de kaarsen dan met andere leuke accessoires, zodat u toch nog dat speelse effect krijgt.
   
 • Tip 5: tot slot is het erg leuk om met kleuren te spelen. Het is leuk om verschillende kleuren met elkaar te mixen! Of dit nou hele vrolijke kleuren zijn, zoals; oranje, roze, geel, groen en paars of juist wat meer neutrale kleuren, zoals; bruin, taupe, grijs zwart en wit, kleuren combineren kan tot een super mooi resultaat leiden.

Luyckx_Kaarsen

Bezoek Tuincentrum Luyckx

Breng eens een bezoek aan Tuincentrum Luyckx in Gistel en kom onze mooie kaarsen bewonderen! Neem ook een kijkje bij onze andere woonaccessoires, kussens en kunstbloemen!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau