Plantenkwekerij

Om zeker te zijn van de kwaliteit van de planten die wij verkopen kweken wij een ruim assortiment zelf in onze plantenkwekerij. Dit biedt veel voordelen voor ons, maar ook zeker voor u!

Plantenkwekerij Luyckx

Wij kweken een groot deel van ons assortiment waardoor we u kwaliteit bieden voor een zeer correcte prijs. In onze kwekerij in Gistel kweken wij het hele jaar door planten. Wij bieden planten de perfecte groeiomstandigheden, rekening houdend met temperatuur, lichtintensiteit en waterbehoefte. Inmidels is de vierde generatie aan zet en hebben wij onze kennis en ervaringen overgedragen aan ons huidige personeel. Frederik, Inge, Annelies en Elisabeth leggen u graag alles uit over onze kwekerij. Wilt u meer weten over ons? Wij kweken verschillende soorten planten, waaronder:

Assortiment uit onze kwekerij

  • Geurende tuinplanten uit onze kwekerij zijn een echte aanwinst voor uw tuin. Ze verspreiden een heerlijke natuurlijke geur in uw tuin en trekken bovendien vlinders en andere insecten aan! U wilt toch ook meer vlinders in de tuin? Ontdek onze 10 tips voor meer vlinders in de tuin. Vlinders in de tuin geven een prachtig uitzicht als u uit uw raam naar buiten kijkt.
  • Naast geurende tuinplanten kweken wij ook zelf kwaliteitsbomen. Denk hierbij aan fruitbomen, leibomen, wilgen, treurbomen en bolboompjes. Wij hebben zowel bomen voor de grote als voor de kleine tuin. Hoe groot uw tuin ook is, wij hebben voor elke soort tuin een geschikte boom. 
  • Vaste planten uit onze eigen kwekerij in Gistel plant u het hele jaar in uw tuin, mits het niet vriest. Ontdek de vele soorten in ons tuincentrum. Wij hebben elk seizoen een wisselend aanbod. Kom langs en ontdek de nieuwste soorten van dit jaar.
  • De rozen uit onze eigen kwekerij kiest u in alle geuren en kleuren uit, ze zijn prachtig! Wij hebben stamrozen, klimrozen, bodembedekkende rozen, Kordes rozen en David Austin rozen.

Bekijk onze rozen

 

 

Plantenkwekerij - Luyckx

Planten kopen in Gistel

Op onze buitenafdeling vindt u verschillende planten uit onze plantenkwekerij. Wij bieden een ruime keuze aan bomen, geurende planten, vaste planten en prachtige rozen. Wij geven u graag advies over het verzorgen van deze planten of kijken graag welke tuinplanten het beste in uw tuin of op uw balkon passen. Onze medewerkers weten alles van planten af en helpen u dan ook graag. Naast prachtige planten koopt u ook mooie potten bij ons in het tuincentrum. Zo maakt u een mooie pot-plant combinatie!

Zelf gekweekte planten kopen bij plantenkwekerij Luyckx

Voor goede kwaliteit geweekte planten voor een voordelige prijs komt u naar Tuincentrum Luyckx. Mocht u vragen hebben over ons assortiment gekweekte planten, kom dan langs in ons tuincentrum in Gistel nabij Leffinge, Oudenburg en Bourgogne. Tuincentrum Luyckx staat voor vakbekwaamheid, goede prijs/kwaliteit en een breed aanbod. Dit alles vindt u terug in ons tuincentrum in Gistel. Bij ons koopt u een uitgebreid aanbod aan zelfgekweekte planten, bomen en heesters. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Frederik, Inge, Annelies en Elisabeth staat te allen tijde tot uw beschikking en zorgen tevens voor een vlotte dienstverlening in ons tuincentrum. Naast gekweekte planten hebben wij ook een ruim aanbod kamerplanten, alles voor uw moestuin of voor uw gazon.

Bekijk onze openingstijden

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten