Tuinplanten

Met de tuinplanten uit ons assortiment kunt u van uw tuin snel en gemakkelijk een gezellige en kleurvolle plek maken. Wij verkopen verschillende soorten tuinplanten. Kom voor ons gehele assortiment naar ons tuincentrum in Gistel. 

Soorten tuinplanten

Er bestaan veel verschillende soorten tuinplanten. De volgende soorten kunt u vinden in ons tuincentrum in Gistel:

Tuincentrum-Luyckx-tuinplanten

Bloembollen en zaden

De bloembollen uit ons assortiment worden of in de voorjaarsperiode, of in de zomerperiode geplant. Ze zijn niet veeleisend en zijn tevreden op iedere plek in uw tuin. Wij verkopen bloembollen en zaden van vaste kamerplanten, maar ook van éénjarigen. Kom langs in ons tuincentrum in Gistel voor het complete aanbod bloembollen en zaden.

Bomen, heesters en coniferen

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten bomen waaronder kleinere soorten voor in de gemiddelde tuin. Heesters kunnen erg bepalend zijn in uw tuin. Wij verkopen heesters die het hele jaar groen blijven, maar ook heesters met mooie en getekende bladeren. Coniferen zijn 'bomen' die niet te veel op de wind moeten staan. Verder zijn ze vrij gemakkelijk in het onderhoud. Ook voor fruitbomen kunt u bij ons terecht!

Eénjarigen, kuipplanten en kruiden

Éénjarigen bloeien vaak gedurende de zomer. Deze zijn geschikt voor los in de tuin of in een mooie bloembak. Kuipplanten staan het liefste op een warm plekje en moeten in het najaar naar binnen. Wij verkopen zaden voor kruiden zodat u deze zelf kunt planten, maar ook verkopen wij verschillende kant-en-klare kruiden in een pot. 

Rozen en klimplanten

Klimplanten zijn ideaal om die lege schutting of kale muur mee te bedekken. Zo krijgt u toch nog een vol en gezellig gevoel in uw tuin. Naast reguliere rozen verkopen wij ook verschillende soorten klimrozen. Kom naar ons tuincentrum in Gistel voor het gehele assortiment rozen en klimplanten!

Vaste planten

Vaste planten kunt u gedurende het hele jaar in de tuin laten staan. Ideaal dus, dat scheelt namelijk weer onderhoud! Alle vaste planten hebben een verschillende bloeiperiode, zo kunt u door verschillende bij elkaar te plaatsen ervoor zorgen dat er altijd iets groens is in uw tuin. 

Planten uit onze eigen kwekerij

Wij hebben een ruim aanbod aan planten uit onze eigen kwekerij in Gistel. Deze planten zijn van goede kwaliteit voor een goede prijs. Kom langs in ons tuincentrum in Gistel nabij Leffinge, Rattevalle en Schoorbakke. 

Komt u er niet uit of wilt u meer weten, wij geven u graag advies. Tot ziens bij Tuincentrum Luyckx!