Plantenkwekerij

Om zeker te zijn van de kwaliteit van de planten die wij verkopen kweken wij een ruim assortiment zelf in onze plantenkwekerij. Dit biedt veel voordelen voor ons, maar ook zeker voor u!

Plantenkwekerij_Tuincentrum Luyckx

Plantenkwekerij Luyckx

Doordat wij een groot deel van ons assortiment zelf kweken kunnen wij u kwaliteit bieden voor een zeer correcte prijs. Wij kweken verschillende soorten planten waaronder de volgende:

  • Geurende tuinplanten
  • Bomen
  • Vaste planten
  • Rozen

De geurende tuinplanten uit onze kwekerij zijn een echte aanwinst voor uw tuin. Ze zorgen ervoor dat er een heerlijke natuurlijke geur in uw tuin hangt en dat trekt weer vlinders aan! Want wie wil er nou niet meer vlinders in de tuin? Een prachtig uitzicht als u uit uw raam naar buiten kijkt, of zelfs een vlinder die op uw boek landt als u deze aan het lezen bent. De bomen uit onze eigen kwekerij zijn gegarandeerd van goede kwaliteit. U kunt van deze bomen lang genieten en ze zijn ook geschikt als ruimteverdeler in uw tuin. Zo kunt u gemakkelijk en snel gezellige plekjes of hoekjes in uw tuin creëren. Vaste planten uit onze eigen kwekerij in Gistel kunnen gedurende het hele jaar in uw tuin blijven staan. Dat scheelt u weer wat onnodig extra werk. De rozen uit onze eigen kwekerij kunt u in alle geuren en kleuren uitkiezen, ze zijn prachtig! 

Plantenkwekerij-Luyx-Gistel

Planten kopen in Gistel

Op onze buitenafdeling zijn er verschillende planten te koop uit onze plantenkwekerij. U kunt hier een ruime keuze aan de bomen, geurende planten, vaste planten en prachtige rozen terugvinden. Wij geven u graag advies over het verzorgen van deze planten, of om te kijken welke het beste in uw tuin past. Onze medewerkers weten alles van planten af en helpen u dan ook graag. Naast prachtige planten kunt u ook mooie potten kopen bij ons. Zo krijgt u een mooie pot-plant combinatie!

Zelf gekweekte planten kopen bij plantenkwekerij Luyckx

Voor goede kwaliteit geweekte planten voor een voordelige prijs komt u naar Tuincentrum Luyckx. Mocht u vragen hebben over ons assortiment gekweekte planten, kom dan langs in ons tuincentrum in Gistel nabij Leffinge, Oudenburg en Bourgogne. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Naast gekweekte planten hebben wij ook een ruim aanbod kamerplanten

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten