Planten kopen Oostende

Planten kopen OostendeWilt u nieuwe planten kopen voor uw tuin of woonkamer en bent u woonachtig in Oostende? U bent bij ons tuincentrum in Gistel aan het juiste adres. Voor zowel grote als kleine tuinen bieden we een groot assortiment tuinplanten, zoals bomen, heesters en coniferen voor grote tuinen en plantsoenen. Ook hebben we éénjarigen, kuipplanten en kruiden voor de kleinere tuinen en balkons.

U heeft keuze uit talloze klimplanten!

Voor een verticale tuin bieden we rozen in talloze variëteiten: struik- en stamrozen, klimrozen en rozen als bodembedekkers. Naast de klimroos bieden we nog talloze andere klimplanten. Van de meer bekendere clematis en hedera, tot de bruidsluier en kamperfoelie. Laat u goed adviseren in ons tuincentrum vlakbij Oostende, voordat u planten gaat kopen.

Planten kopen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Een groot deel van de planten die u kunt kopen kweken we zelf in onze plantenkwekerij in de buurt van Oostende. Hierdoor kunnen wij u veel kwaliteit aanbieden tegen een zeer correcte prijs. Bekijk ons Artikelaanbodpagina voor een totaaloverzicht van alle soorten planten die we leveren.