Tuincentrum Gistel

Een tuincentrum bezoeken in Gistel? Kom eens langs bij Tuincentrum Luyckx voor het breedste assortiment planten in de omgeving. U koopt bij ons diverse soorten tuinplanten, kamerplanten en alles voor plantenverzorging en –bescherming. Bekijk ook eens de mooie bloempotten op onze afdeling potterie of kom langs voor woonaccessoires.

Bezoek ons prachtige tuincentrum in Gistel nu alvast virtueel!

Koop tuinplanten bij ons tuincentrum in Gistel

Voor tuinplanten bent u bij Tuincentrum Luyckx in Gistel zeker aan het juiste adres. Wij verkopen heel veel verschillende soorten tuinplanten. Begint u van voor af aan met de beplanting van uw tuin of wilt u uw tuin opknappen door een paar nieuwe planten neer te zetten? De Bezoek de prachtige afdeling tuinplanten van Tuincentrum Luyckx in Gisteldeskundige medewerkers van ons familiebedrijf helpen u hier graag bij. De juiste combinatie planten is cruciaal voor de uitstraling van uw tuin. Combineer groene tuinplanten, zoals varens of klimplanten, met bloeiende tuinplanten, zoals hortensia’s of begonia's. Vooral over de vaste planten moet u goed nadenken. Deze komen namelijk elk jaar terug. Ons ruime aanbod vaste planten biedt u in ieder geval genoeg keus. Wij verkopen nog veel meer prachtige planten voor in uw tuin, zoals:

Een deel van onze planten kweken wij zelf in onze plantenkwekerij. Kom tegen de zomer bij ons langs om een paar kleurrijke perkplanten te kopen. Zo gaat u gegarandeerd een vrolijke zomer tegemoet. Een goede verzorging van uw tuinplanten is cruciaal als u er lang van wilt genieten, daarom verkopen wij allerlei grond- en meststoffen en diverse biologische bestrijdingsmiddelen. Bekijk ook eens onze allerhande tuintips voor tips voor de verzorging van uw tuin.

Ook voor kamerplanten kunt u bij ons plantencentrum in Gistel terechtBij ons tuincentrum in Gistel koopt u bijzondere kamerplanten!

In ons tuincentrum in Gistel verkopen wij niet alleen diverse soorten tuinplanten, maar ook hele mooie kamerplanten. Bent u op zoek naar een bijzondere kamerplant voor uzelf of om cadeau te doen? Dan kunnen wij u zeker helpen! U koopt bij ons groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, cactussen en vetplanten. Daarnaast stellen we graag diverse assortimenten voor u samen. We plaatsen onze plantenstukjes in prachtige schalen van glas, keramiek, kunststof of in een mandje. Uiteraard horen wij graag al uw wensen, zodat we iets kunnen ontwerpen dat hier perfect bij aansluit.

Woonaccessoires kopen doet u bij Tuincentrum Luyckx in Gistel

Ook voor woonaccessoires komt u naar tuincentrum Luyckx. In ons prachtige tuincentrum in Gistel verkopen wij leuke kussens, heerlijk geurende kaarsen, kleurrijke foam- en zijdebloemen, prachtige potten en vazen, vrolijke fotolijstjes en hippe beeldjes. Ook erg leuk om cadeau te doen of om gewoon lekker zelf te houden.

Reden genoeg dus om eens langs te komen bij Tuincentrum Luyckx in Gistel. Van maart t/m juni zijn wij ook open op zondag. Kom binnenkort eens bij ons winkelen in Gistel. Wij kijken uit naar uw bezoek.