Woonaccessoires

Het is een feest om op onze sfeerafdeling rond te lopen. Op onze sfeerafdeling is namelijk een ruim assortiment aan woonaccessoires te vinden die zorgen voor sfeer in huis. Wilt u ons gehele assortiment woonaccessoires bekijken? Kom dan naar Tuincentrum Luyckx in Gistel!

Assortiment woonaccessoires

Ons assortiment woonaccessoires op de sfeerafdeling is ruim, er zit vast en zeker wel iets moois voor uw interieur bij. Of u nou een industriële of landelijke inrichting heeft, de woonaccessoires uit ons assortiment passen bij ieder interieur. Wij verkopen verschillende producten, waaronder de volgende:

  • Fotolijstjes
  • Spiegels
  • Beeldjes/Buddha's
  • Praktische woonaccessoires
  • Kaarsjes
  • Nep bloemen

Woonaccessoires_Tuincentrum Luyckx

Decoratieve woonaccessoires kopen

Decoratieve woonaccessoires zorgen voor sfeer in huis. Bij decoratieve woonaccessoires kunt u denken aan beeldjes, spiegels of fotolijstjes. Deze kunt u overal in huis kwijt, niet alleen in de woonkamer of hal. Sommige woonaccessoires uit ons assortiment zijn ook geschikt voor onder uw veranda of overkapping. Zo maakt u met de woonaccessoires van Tuincentrum Luyckx van uw tuin en huis een plek waar u het liefste tijd in doorbrengt. U kunt deze woonaccessoires natuurlijk in uw eigen huis kwijt, maar ze zijn ook heel leuk om cadeau te geven. Zo is een prachtig fotolijstje met daarin een foto een persoonlijk cadeau wat iedereen wel zou willen ontvangen. Kom langs bij Tuincentrum Luyckx voor het complete aanbod!

Woonaccessoires-kopen-Luyckx-Gistel

Praktische woonaccessoires kopen

Praktische woonaccessoires zoals gieters, kapstokken en deurmatten kunt u ook bij Tuincentrum Luyckx kopen. Deze zijn van goede kwaliteit en voor een voordelige prijs. Gieters, kapstokken en deurmatten zijn in verschillende kleuren en formaten te koop. Kortom, genoeg leuke spulletjes om uzelf of zelfs iemand anders cadeau te geven. Ook op ons potterie afdeling zijn veel verschillende praktische woonaccessoires te vinden zoals potten, vazen en manden om uw mooie kamerplant in te doen. 

Woondecoratie kopen bij Tuincentrum Luyckx

Voor de mooiste woondecoratie komt u dus naar ons tuincentrum in Gistel nabij Leffinge, Middelkerke en Leugenboom. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor u klaar en helpen u graag bij het kopen van de juiste woonaccessoires voor uw huis. Ook kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Luyckx! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau