Kussens

Bent u toe aan een nieuwe, frisse en mooie look in uw huis? Heeft u geen ruim budget maar wilt u toch graag een kleine metamorfose? Dan zijn kussens dé oplossing. Bij Tuincentrum Luyckx in Gistel vindt u een breed assortiment aan kussens. Zo bieden wij onder andere:

  • Kussens voor uw lounge set
  • Kussens voor uw dining set
  • Comfortabele zitkussens
  • Sierkussens

Van mooie rustige design kussens tot vrolijke kleurige kussens, kom bij ons langs en vindt de kussens die uw interieur opfleuren.  Voor de zomeravonden als het net wat frisser is buiten hebben wij ook mooie bijpassende plaids. Dit geeft een extra warme uitstraling!

Luyckx_Kussens_

Kussenhoezen

Met kussens kunt u alle kanten op. Het leuke aan kussens is dat u uw eigen persoonlijke stijl helemaal naar voren kan laten komen. Ons tuincentrum in Gistel biedt mooie sierkussens in allerlei verschillende kleuren, groottes en materialen. combineer grote, kleine, zachte en stevige kussens door elkaar voor een speels effect op je bank of stoel. Of kies juist voor een aantal dezelfde kussens voor een elegant en statig geheel. wat uw voorkeur ook heeft, in onze diverse kussen collectie is voor elke bank, loveseat en fauteuil wel een kussen naar wens te vinden. Daarnaast kunt u met onze kussenhoezen ook makkelijk veranderen van stijl. De meeste van deze kussenhoezen kunt u ook lekker wassen.

Kussens uitzoeken

Sierkussens kunnen je interieur dus flink opfleuren. Maar, hoe kies je jouw perfecte sierkussens? Bij het kopen van kussens kunt u bijvoorbeeld verschillende vormen en formaten met elkaar combineren voor een extra speels effect. Ook is het leuk om basiskleuren en wat opvallende kleuren  (accentkleuren) met elkaar te combineren. U kunt bijvoorbeeld ook bepaalde printjes afwisselen met basic kussens. Als het gaat om de hoeveelheid aantal kussens, ligt dit natuurlijk deels aan het meubelstuk waar de kussens komen te liggen. Over het algemeen kunt u altijd het beste kiezen voor een oneven aantal, zo geeft u het gehaal namelijk net even wat meer karakter.

Kussens kopen

Kom langs Tuincentrum Luyckx in Gistel voor de mooiste kussens of kom langs voor andere woonaccessoireskunstbloemen en kaarsen. Onze locatie en openingstijden kunt u vinden op onze contactpagina

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau