Kunstbloemen

Op zoek naar kunstbloemen? Wij bieden een mooi assortiment aan verschillende kunstbloemen van foam of zijde. Het grote voordeel aan kunstbloemen is natuurlijk dat deze niet verwelken en altijd prachtig staan. Ook als u even wilt switchen van look in huis, bergt u de kunstbloemen even op in de kast en tovert u de bloemen weken later nog in precies de juiste staat tevoorschijn! Kunstbloemen hebben geen onderhoud, u hoeft kunstbloemen hoogstens af en toe even af te stoffen. Ieder seizoen kunt u de kunstbloemen weer aanpassen naar een passende trend. Soorten kunstgroen die u bij Tuincentrum Luyckx vindt, zijn:

  • Kunstbloemen
  • Kunstplanten
  • Kunsttakken

Soorten kunstbloemen

Kunstbloemen zijn er in verschillende formaten, kwaliteiten en vormen. Tuincentrum Luyckx heeft een mooi aanbod van kwalitatieve kunstbloemen voor u. Zowel boeketten als losse bloemen of kunsttakken. Zo kunt u zelf verschillende kunstbloemen combineren om zo een boeket of bloemstuk samen te stellen. Onze kunstbloemen zijn zó mooi dat deze bijna niet van echte bloemen te onderscheiden zijn. Kunstbloemen worden hierdoor steeds meer gebruikt in horecagelegenheden maar ook bij mensen thuis. Ideaal voor de inrichting van uw huis, werkplek of showroom. 

Kunstbloemen - Tuincentrum Luyckx

Kunstbloemen ter decoratie

Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heeft u er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief. Zet een mooi boeket van kunstbloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren. In ons tuincentrum vindt u een variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. U kunt natuurlijk ook echte snijbloemen met zijdebloemen combineren. Ziet u het verschil? 

Koop kunstbloemen bij Tuincentrum Luyckx

Voor kunstbloemen nodigen wij u graag uit in ons tuincentrum in Gistel nabij Oostende en Brugge. Bekijk ons aanbod en laat u adviseren door onze specialisten. Bekijk hier onze contactgegevens en openingsuren of keer terug naar het artikelaanbod

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau