Arrangementen

Arrangement kopen?

Op zoek naar kamerplant arrangementen? Dan bent u bij ons op het goede adres. Door de ruime keuze in mooie schalen van glas, keramiek, kunststof maar ook manden maken wij plantenstukjes voor ieders keus. U kunt gezellig  langskomen om planten uit te zoeken zodat wij  een mooi arrangement kunnen samenstellen. Bovendien kunnen wij  u ook van advies dienen want niet iedere plant past qua verzorging bij de ander. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de persoon in kwestie want er zijn mensen met groene vingers maar soms kunnen vetplanten meer op hun plaats zijn. Ook met vetplanten zijn leuke dingen te maken, denk maar eens aan een roodstenen kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes.

Wij kunnen een arrangement voor u maken met:

Het voordeel van een plantenbak is dat er altijd plantjes verwisseld kunnen worden waardoor er regelmatig een ander beeld geschept wordt. 

Vind de mooiste kamerplant voor uw kamerplant arrangement

Wij helpen u ook graag om een plant te vinden die bij u past. Misschien bent u zo iemand die vaak vergeet om de plantjes water te geven. Dan
raden wij u bijvoorbeeld aan om een vetplant of cactus te kopen. Met deze planten zijn ook geniet leuke dingen te maken. Vindt u het leuker om
zelf een arrangement samen te stellen? Dat kan natuurlijk ook! Kom eens langs in ons tuincentrum in Gistel en bekijk ons complete assortiment.

Arrangement kopen

Doordat wij een ruim assortiment hebben van keramiek, kunststof, glas en manden kunnen wij plantenstukjes en arrangementen helemaal naar wens voor u maken. Het beste is om langs te komen in ons tuincentrum te Gistel, nabij Brugge en Oostende, zodat wij samen met u een prachtig stuk kunnen samenstellen. 

Vetplanten zijn erg leuk om een arrangement van te maken, om maar een voorbeeld te noemen. Denkt u maar eens aan een roodstenen kruik of schaal, gevuld met vetplanten in combinatie met stenen en wat zand. 

Kom langs in ons tuincentrum in Gistel voor het complete assortiment! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten