Arrangementen

Arrangement kopen?

Op zoek naar kamerplant arrangementen? Dan bent u bij ons op het goede adres. Door de ruime keuze in mooie schalen van glas, keramiek, kunststof maar ook manden maken wij plantenstukjes voor ieders keus. U kunt gezellig  langskomen om planten uit te zoeken zodat wij  een mooi arrangement kunnen samenstellen. Bovendien kunnen wij  u ook van advies dienen want niet iedere plant past qua verzorging bij de ander. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de persoon in kwestie want er zijn mensen met groene vingers maar soms kunnen vetplanten meer op hun plaats zijn. Ook met vetplanten zijn leuke dingen te maken, denk maar eens aan een roodstenen kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes.

Wij kunnen een arrangement voor u maken met:

Het voordeel van een plantenbak is dat er altijd plantjes verwisseld kunnen worden waardoor u regelmatig een ander beeld schept. Bent u de kleur roze even zat voor nu? Kies dan eens voor mooie gele bloemen in uw arrangement! Alles is mogelijk bij Tuincentrum Luyckx!

Arrangement - Tuincentrum Luyckx

Kies zelf de planten voor uw kamerplant arrangement

Wij helpen u ook graag om een plant te vinden die bij u past. Misschien bent u iemand die vaak vergeet om de plantjes water te geven. Dan raden wij u bijvoorbeeld aan om een vetplant of cactus in uw plantenarrangement te verwerken. Met deze planten zijn ook zeer stralende arrangementen te maken. Vindt u het leuker om zelf een arrangement samen te stellen? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben vele soorten planten voor u in het tuincentrum waaruit u kunt kiezen. Wij geven u graag advies over welke planten wel en niet geschikt zijn om bij elkaar in een arrangement te plaatsen. Sommige planten hebben namelijk meer water nodig dan de ander, het is belangrijk dat u aan beide waterbehoefte voorziet. Bent u benieuwd of uw favoriete planten bij elkaar passen? Bel of mail ons voor advies of kom eens langs in ons tuincentrum in Gistel en bekijk ons complete assortiment. Vetplanten zijn erg leuk om een arrangement van te maken, om maar een voorbeeld te noemen. Denkt u maar eens aan een roodstenen kruik of schaal, gevuld met vetplanten in combinatie met stenen en wat zand. 

Plant arrangement kopen

Vanwege ons ruime assortiment van keramieken, kunststoffen, glazen schalen of potten en zelfs manden, maken wij plantenstukjes en arrangementen helemaal naar uw wens. Het beste is om langs te komen in ons tuincentrum te Gistel, nabij Brugge en Oostende, zodat wij samen met u een prachtig stuk kunnen samenstellen. U bepaalt de grootte, de soorten planten en natuurlijk het budget. Plant arrangementen hoeven helemaal niet duur te zijn. Heeft u een bepaald budget? Wij doen er alles aan om voor u een zo mooi en geschikt mogelijk plant arrangement samen te stellen. Wilt u een plant arrangement cadeau doen? Wij pakken het arrangement mooi en feestelijk voor u in! 

Kom langs in ons tuincentrum in Gistel voor het complete assortiment! Wij staan u graag te woord en helpen u verder!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten