Over Tuincentrum Luyckx

Tuincentrum Luyckx Gistel

Wilt u ook graag het hele jaar door een mooie tuin? Een tuin in bloei, voor vier seizoenen lang? Het kan! Mensen met groene vingers weten alvast dat ze hiervoor bij tuincentrum Luyckx te Gistel (tussen Brugge en Oostende) moeten zijn. Tuincentrum Luyckx is een familiebedrijf dat reeds vier generaties actief is. Bij ons staan planten, vakbekwaamheid en prijs/kwaliteit op de eerste plaats. Wij bieden een groot gamma vaste planten, tuinplanten, bomen en woondecoratie. Onze openingstijden en exacte locatie in Gistel vindt u op onze contactpagina.

Kwekerij Tuincentrum Luyckx

Wist u dat Tuincentrum Luyckx een ruim assoritment zelf kweekt in onze plantenkwekerij? Door zelf te kweken bieden wij u planten van altijd vaste kwaliteit aan tegen een zeer correcte prijs. Naast heerlijk geurende tuinplanten kweken wij ook bomen en vaste planten. U vindt een ruime keuze aan vaste planten, éénjarigen en bomen en heesters in onze buitenafdeling terug. Ook voor zelfgekweekte rozen in alle geuren en kleuren komt u naar Tuincentrum Luyckx. Kies nu uw favoriete kleur en fleur de tuin op! In ons tuincentrum vindt u een uitgebreide keuze aan potterie voor zowel binnen als voor buiten. 

Alles voor buiten bij Tuincentrum Luyckx

In onze tuinwinkel koopt u alle benodigdheden om uw sier- of moestuin te laten stralen. Wij hebben potgrond, meststoffen, bloembollen en zaden of tuingereedschap. Heeft u een vraag over bepaalde plantensoorten of wilt u specifiek advies op maat? Frederik, Inge, Annelies en Elisabeth staan continu ter beschikking voor u in het tuincentrum in Gistel. Team Luyckx zorgt voor een vlotte dienstverlening en een lach op het gezicht van onze klanten. Heeft u van tevoren vragen, dan zijn wij telefonisch te bereiken via 059 27 83 99 of via e-mail: [email protected].

Team Tuincentrum LuyckxAlles voor binnen in Gistel

Tuincentrum Luyckx maakt het ook binnenshuis aangenaam en gezellig. Ontdek onze seizoensselectie kamerplanten, orchideeën, kaapse viooltjes, cactussen en nog veel meer. Wij maken plantenstukken naar ieders keuze. Kies zelf enkele plantensoorten uit ons assortiment en wij maken er voor  u een prachtig arrangement van. Naast kamerplanten bieden wij ook een afdeling woondecoratie waar u onder andere de volgende producten tegenkomt:

Overigens vindt u op onze website nieuwsitems en leuke tuintips. Graag tot ziens bij Tuincentrum Luyckx, het hele jaar genieten van huis en tuin!

Groeten van Team Luyckx,
Namens Frederik, Inge, Annelies en Elisabeth