Gazon

Om heel het jaar door en zolang mogelijk van uw groene gazon te genieten, doet u er best aan om het zo goed mogelijk te onderhouden. Het regelmatig onderhouden van uw gazon zorgt voor een fris en gezond grasveldje in uw tuin. Bij ons bent u aan het goede adres. Wij bieden alle producten aan zoals mest, kalk, sproeiers en nog veel meer om uw gazon in top conditie te houden. Te veel om hier allemaal op te noemen. Neem de tijd, kom langs en bekijk ons ruim assortiment in ons tuincentrum. Ons deskundig en help graag personeel staat voor u klaar. Ze beantwoorden met plezier al uw vragen en ondersteunen u in het maken van een overwogen beslissing. Op die manier bent u er zeker van dat u met het juiste product dat het beste bij uw gazon past naar huis gaat.

Gazon bemesten - Luyckx

Soorten gras

Heeft uw gazon een decoratieve functie in plaats van een zachte ondergrond waar jonge kinderen regelmatig helemaal uit hun dak gaan? Ga dan voor een siergazon. Een siergazon bestaat uit een fijnere grassoort, ideaal wanneer u uw tuin niet dagelijks betreedt. Het is zelfs mogelijk om een pad van stenen in de tuin aan te leggen zodat u het siergras zo min mogelijk belast en daarnaast is het een prachtig zicht zo een pad in de tuin. 

De mix van grassoorten waaruit het speelgazon bestaat, is dan weer samengesteld uit veerkrachtige grassoorten. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en/of huisdieren. Verder zijn er nog traaggroeiende grassoorten en schaduwgras. 

Afhankelijk van uw voorkeur, bieden wij producten op maat aan en verlenen wij info over: 

  • Gazon kalken
  • Gazon mesten 
  • Onkruid in gazon
  • Klaver in gazon 
  • Gazononderhoud in het voorjaar

Kortom: info over alles wat maar met gazononderhoud te maken heeft. 

Wij nodigen u van harte uit in ons tuincentrum in Gistel om ons uitgebreid assortiment aan gazon benodigdheden te bekijken. Tevens zijn we ook telefonisch en per e-mail te bereiken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons tuincentrum in Gistel.