Plantensteunen en accessoires

Bij Tuincentrum Luyckx begrijpen we dat elke plant de juiste ondersteuning en begeleiding nodig heeft om optimaal te kunnen groeien en bloeien. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan accessoires die uw planten een helpende hand bieden en uw tuin tot leven laten komen. Ontdek onze fantastische collectie plantensteunen, rekken en andere handige hulpmiddelen die ervoor zorgen dat uw tuin er op zijn best uitziet!

Openingsuren, Route & Contact >

Plantensteunen

Onze selectie van plantensteunen is ontworpen om uw planten te ondersteunen en te beschermen. Van klassieke bamboestokken tot stevige metalen ringen, we hebben alles wat u nodig heeft om uw bloemen, struiken en klimplanten mooi en rechtop te houden. Met behulp van onze plantensteunen voorkomt u dat delicate stelen buigen of breken, en creëert u prachtige arrangementen die het oog strelen.

Klimrekken en trellissystemen

Breng uw tuin tot nieuwe hoogten met onze klimrekken en trellissystemen. Deze slimme oplossingen bieden uw klimplanten de perfecte structuur om langs omhoog te groeien en zich te verweven met prachtige bloemen en gebladerte. Creëer een betoverende groene oase op uw muren, hekken of pergola's met behulp van deze klimrekken en laat uw tuin een ware eyecatcher worden.

Bindmaterialen 

Om ervoor te zorgen dat uw planten stevig op hun steunen blijven staan, hebben we een assortiment van hoogwaardige bindmaterialen beschikbaar. Van plantenbinders tot elastische banden en touw, deze bindmaterialen zorgen ervoor dat uw planten veilig en stabiel blijven terwijl ze groeien. Met deze praktische accessoires kunt u uw planten begeleiden zonder ze te beschadigen.

Bomen beschermen

Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor het beschermen van uw kostbare fruitbomen tijdens de zomermaanden en andere bomen gedurende de winter. Onze boomhoezen en beschermnetten zorgen ervoor dat uw fruitbomen beschermd zijn tegen vogels, insecten en extreme weersomstandigheden. Daarnaast hebben we ook boombanden en -wikkelingen die uw bomen ondersteunen en beschermen tegen de harde winterse omstandigheden. Verleng de levensduur van uw geliefde bomen en geniet nog vele seizoenen van hun schoonheid en vruchten met behulp van onze kwalitatieve beschermingsaccessoires.

Bezoek Tuincentrum Luyckx en ontdek ons volledige assortiment!

Wilt u uw planten de beste zorg geven en uw tuin naar nieuwe hoogten tillen? Kom dan langs bij Tuincentrum Luyckx en ontdek ons uitgebreide assortiment aan plantensteunen, klimrekken, bindmaterialen en nog veel meer. Ons vriendelijke en deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste accessoires voor uw tuin. Laat u inspireren door onze prachtige displays en neem de perfecte accessoires mee naar huis om uw planten te ondersteunen en uw tuin te laten stralen. Bij Tuincentrum Luyckx geloven we in de kracht van goed onderhouden en prachtig gepresenteerde planten.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinonderhoud