Vaste planten kwekerij Luyckx

Vaste planten uit eigen kwekerij, bij u in de buurt, zijn te vinden bij Tuincentrum Luyckx in Gistel. Wij bieden u een zeer breed assortiment vaste planten, die wij dankzij onze eigen kwekerij tegen een goede prijs kunnen verkopen. Doordat wij de planten in onze kwekerij zelf zaaien en verplanten weten wij zeker dat deze van goede kwaliteit zijn en helemaal tot hun recht komen bij u in de tuin. Kom langs in ons tuincentrum en ontdek ons grote aanbod vaste planten op onze buitenafdeling met tuinplanten. 

Routebeschrijving

Tuincentrum Luyckx ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

 

Vaste planten in Gistel

Kies voor de duurzame schoonheid van vaste planten en creëer een erfenis van levendige kleuren en weelderige groei in uw tuin. Deze planten komen jaar na jaar terug en worden een integraal onderdeel van uw buitenruimte.

Vaste planten voor elke smaak

Of u nu houdt van een romantische cottage-tuin of een strak modern ontwerp, ons uitgebreide assortiment vaste planten heeft voor elk ontwerp iets te bieden. Ontdek een overvloed aan kleuren, vormen en maten die u in staat stellen om uw droomtuin te verwezenlijken.

Kwaliteit over kwantiteit

Bij Tuincentrum Luyckx gaan we voor kwaliteit boven kwantiteit. Onze vaste planten zijn met zorg geselecteerd om te gedijen in het lokale klimaat van Gistel. Dit betekent dat u kunt genieten van gezonde, veerkrachtige planten die een blijvende indruk zullen maken.

Ons advies, uw succes

Ons gepassioneerde team van tuinexperts staat klaar om u te voorzien van deskundig advies. Of u nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, wij delen graag onze kennis om ervoor te zorgen dat uw vaste planten gedijen en bloeien.

Bezoek Tuincentrum Luyckx in Gistel

Gelegen in het hart van Gistel, is Tuincentrum Luyckx gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale bewoners als bezoekers uit de omgeving. Breng een bezoek aan ons tuincentrum en laat u inspireren door de veelzijdigheid van onze vaste planten. 

Routebeschrijving