Hortensia's kopen in Gistel

Voor een hortensia zit u goed bij Tuincentrum Luyckx. Dankzij ons brede assortiment kunnen wij u een groot scala aan tuinplanten aanbieden, waaronder hortensia’s in heel veel verschillende kleuren. Combineer hortensia’s voor een gezellig en feestelijk uiterlijk, of houd het bij één soort hortensia voor een klassieke en rustige tuin. De hortensia is niet voor niets een van de meest geliefde tuinplanten, de bloem bloeit ieder jaar en heeft niet te veel verzorging nodig. Daarnaast staat de bloem ook gewoon ontzettend leuk in de tuin. 

Routebeschrijving

Tuincentrum Luyckx ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Betoverende variëteiten

Stap binnen in de magische wereld van hortensia's. Onze uitgebreide collectie omvat een scala aan variëteiten, van de traditionele bolvormige hortensia's tot de sierlijke pluimhortensia's. Of u nu gaat voor een romantische uitstraling of een eigentijdse tuin, onze hortensia's bieden de perfecte bloemenpracht.

Hortensia's voor elk seizoen

Geniet het hele jaar door van de betovering van hortensia's. Met zorg geselecteerde variëteiten bloeien in verschillende seizoenen, waardoor uw tuin altijd kleurrijk en levendig is. Laat de lente en zomer stralen met de weelderige bloemen en geniet in de herfst van de prachtige verandering van kleuren.

Beleef de pracht van bloemen in Gistel

Bij Tuincentrum Luyckx draait het niet alleen om het kopen van planten; het is een ervaring. Wandel door onze tuinen en laat u inspireren door de zorgvuldig aangelegde displays van hortensia's. Geniet van de kleurenpracht en voel de textuur van de bloemen terwijl u de perfecte aanvulling voor uw tuin ontdekt.

Persoonlijke service in Gistel

Ons vriendelijke personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies. Of het nu gaat om het selecteren van de ideale hortensia of het verkrijgen van tips voor tuinverzorging, wij zijn hier om uw tuinervaring te verrijken.

Bezoek Tuincentrum Luyckx

Ervaar de magie van hortensia's bij Tuincentrum Luyckx. Breng een bezoek aan onze winkel in Gistel en ontdek hoe wij uw tuin kunnen transformeren. Wij kijken ernaar uit u persoonlijk te verwelkomen en u te helpen bij het creëren van een bloeiend tuinparadijs.

Routebeschrijving