Hortensia

Voor een hortensia zit u goed bij Tuincentrum Luyckx. Dankzij ons brede assortiment kunnen wij u een groot scala aan tuinplanten aanbieden, waaronder hortensia’s in heel veel verschillende kleuren. Combineer hortensia’s voor een gezellig en feestelijk uiterlijk, of houd het bij één soort hortensia voor een klassieke en rustige tuin. De hortensia is niet voor niets een van de meest geliefde tuinplanten, de bloem bloeit ieder jaar en heeft niet te veel verzorging nodig. Daarnaast staat de bloem ook gewoon ontzettend leuk in de tuin. 

Tuincentrum Luyckx ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Betoverende variëteiten

Stap binnen in de magische wereld van hortensia's. Onze uitgebreide collectie omvat een scala aan variëteiten, van de traditionele bolvormige hortensia's tot de sierlijke pluimhortensia's. Of je nu gaat voor een romantische uitstraling of een eigentijdse tuin, onze hortensia's bieden de perfecte bloemenpracht.

Hortensia's voor elk seizoen

Geniet het hele jaar door van de betovering van hortensia's. Met zorg geselecteerde variëteiten bloeien in verschillende seizoenen, waardoor jouw tuin altijd kleurrijk en levendig is. Laat de lente en zomer stralen met de weelderige bloemen en geniet in de herfst van de prachtige verandering van kleuren.

 

Expert advies voor jouw perfecte tuin

Onze deskundige tuiniers staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen en verzorgen van jouw hortensia's. Of je nu een beginnende tuinier bent of al jarenlange ervaring hebt, wij delen graag onze kennis om ervoor te zorgen dat jouw hortensia's gedijen in jouw unieke omgeving.

Bezoek Tuincentrum Luyckx

Ervaar de betovering van hortensia's in levenden lijve. Kom langs bij Tuincentrum Luyckx in Gistel en laat je inspireren door onze bloemrijke displays. Onze passie voor groen en onze liefde voor hortensia's delen we graag met jou. Stap binnen en ontdek de tuin van jouw dromen.

Routebeschrijving