Kaarsen

In een gezellig huis of een sfeervolle tuin zullen kaarsen zelden ontbreken. Denkt u zich maar in, een romantisch diner of een goed gesprek zijn toch het best bij rustig flikkerend kaarslicht.  In ons tuincentrum in Gistel kunt u terecht voor kaarsen in allerlei soorten en maten. Wij hebben stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen, druipkaarsen en dinerkaarsen welke u naar wens kunt combineren met een mooie kandelaar of een bijpassende schaal of dienblad. En vergeet u ook de kaarsen voor buiten niet, zomerse fakkels, lantaarns of citronella tegen die lastige muggen. In ons tuincentrum kunt u allerlei ideeën opdoen over de nieuwste trends op het gebied van sfeerverlichting.

Bolsius kaarsen bij tuincenturm Luyckx

Bij ons in het tuincentrum in Gistel vindt u kaarsen van het topmerk Bolsius. De kaarsen van bolsius staan voor kwaliteit en gaan veel branduren mee. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende soorten en verschillende kleuren Bolsius kaarsen. Zo vindt u allerlei dinerkaarsen in natuurtinten, maar ook felle kleuren als geel, rood en blauw. Combineer grote en kleinere karsen met elkaar op een plateau. Speel daarmee met kleur en hoogte. Geniet van romantische avonden op de bank en maak ook uw tuin gezellig met kaarsen van Bolsius. Kom langs om het nieuwste assortiment te ontdekken. 

Bolsius kaarsen - Tuincentrum Luyckx

Kaarsen voor buiten

Bij Tuincentrum Luyckx in Gistel ontdekt u de wereld van kaarsen. Leuk ruimtes en uw tuin op met sfeervolle lichtjes. Wist u dat u ook voor buitenlantaars, fakkels en windlichten bij ons terecht kunt? Wij hebben een groot assortiment aan kaarsen voor buiten om extra lang te genieten van de gezelligheid in de tuin, op de veranda of in de zithoek. Ook op uw balkon is het gezellig om kaarsen neer te zetten. Heeft u zomers veel last van muggen? Dan is het verstandig om citronella kaarsen in uw tuin aan te steken, de geur van citronella stoot de muggen af en zorgt ervoor dat u minder gestoken wordt. Kom langs en ontdek alle kaarsen voor binnen en buiten. U vindt ons tuincentrum in West-België, nabij Brugge en Oostende.

Stylingtips met kaarsen

In de donkere dagen brengen kaarsen weer licht en warmte in huis. Maar ook op warme zomeravonden zijn kaarsen romantisch en sfeervol. Naast sierkaarsen zijn er natuurlijk ook nog geurkaarsen die na een lange dag werken zorgen voor een heerlijk ontspannen geur in huis. Zoekt u een stompkaars, lange kaars, rustieke kaars of een korte kaars, u vindt het op onze woonaccessoiresafdeling. Stijl verschillende soorten kaarsen met elkaar en maak leuke combinaties. Wilt u weten hoe u dit precies doet? Heeft u thuis wel kaarsen maar weet u niet hoe u deze leuk kan stijlen? Of bent u juist van plan om wat meer kaarsen in uw interieur neer te zetten? Laat u dan inspireren door de vijf onderstaande tips.

 • Tip 1: met veel kaarsen op één plek creëert u een hele warme en gezellige sfeer. Een stuk of tien kaarsen bij elkaar geven een hele andere uitstraling dan vier kaarsen. Het is ook een idee om de kaarsen bij elkaar op een plateau te zetten, zo maakt u van de kaarsen meer een geheel.
   
 • Tip 2: kaarsen die dezelfde hoogte hebben ziet er een beetje saai uit. Door kaarsen met verschillende hoogtes met elkaar te combineren krijgt u een veel mooier effect. Dit hoogteverschil kan u creëren door de ene kaars langer te laten branden dan de ander. Dit geeft ook een gave uitstraling en u hoeft daarvoor geen nieuwe kaars te kopen. Daarnaast is het ook erg mooi om dikke en dunne kaarsen te combineren.
   
 • Tip 3: het is extra leuk om uw kaarsen te combineren met accessoires. Zo is het een leuk idee om een geurkaars op een spiegeldienblad neer te zetten, om een luxe en stijlvolle uitstraling te creëren. Ook met kandelaren zijn de mogelijkheden oneindig. Tegenwoordig zijn die er in veel verschillende moderne vormen!
   
 • Tip 4: door een oneven aantal kaarsen te gebruiken creëert u een speels effect. Heeft u toch liever een even aantal kaarsen? Combineer de kaarsen dan met andere leuke accessoires, zodat u toch nog dat speelse effect krijgt.
   
 • Tip 5: tot slot is het erg leuk om met kleuren te spelen. Het is leuk om verschillende kleuren met elkaar te mixen! Of dit nou hele vrolijke kleuren zijn, zoals; oranje, roze, geel, groen en paars of juist wat meer neutrale kleuren, zoals; bruin, taupe, grijs, zwart en wit. Kleuren combineren leidt tot een super mooi resultaat.

Bezoek Tuincentrum Luyckx

Breng eens een bezoek aan Tuincentrum Luyckx in Gistel en bewonder onze mooie kaarsen! Neem ook een kijkje bij onze andere woonaccessoires, kussens en kunstbloemen!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau