Kerst

Staat u ook al te popelen tot kerst 2022? Bij Tuincentrum Luyckx in Gistel hebben we ook dit jaar weer een prachtig kerstaanbod. Ons tuincentrum is vanaf half oktober helemaal omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs. De kerstafdeling is ruim opgezet en biedt volop inspirate voor de nieuwste trends op het gebied van verlichting en versiering. Bent u op zoek naar een kunstkerstboom of wilt u liever een echte kerstboom? Vanaf november 2022 koopt u Nordmannen en Fijnsparren van topkwaliteit. Heeft u vragen over onze kerstartikelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kerst - Luyckx

Wist u dat het energieverbruik van LED-kerstverlichting gemiddeld 1 euro per maand kost als u de lampjes 8 uur per dag laat branden? 

Kerst bij Tuincentrum Luyckx

Deze kerstperiode versieren we niet alleen ons huis, maar ook de tuin! Voor sfeervolle kerstartikelen in de kleurtrends van dit jaar moet u bij Tuincentrum Luyckx zijn. In de weken voor de kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een plezant kerstcentrum. Kom tijdens de kerstperiode langs voor onder andere: 

 • Echte kerstbomen
 • Kunstkerstbomen
 • Kerstversiering: zoals kerstballen, kerststerren, kerststukjes, kerstkransen, guirlandes en verschillende kerstfiguren
 • Kerstverlichting voor binnen en buiten van diverse merken
 • Kerstcadeaus: warme plaids, schapenvachtjes, sierladders, mooie houten snijplanken en nog veel meer sfeervolle cadeaus!

Bekijk onze fantastische kerstshow als uitje met het hele gezin. U vindt geheid iets om uw huis of tuin helemaal mee in de kerstsferen te brengen.

Kerst Tuincentrum Luyckx

Wat zijn de kersttrends van 2022?

De kersttrends zijn elk jaar weer anders. Wilt u elk jaar de nieuwste kersttrend volgen? Gooi dan niet meteen uw oude collectie weg. Kersttrends veranderen elk jaar een klein beetje. Combineer items van vorig jaar met nieuwe items volgens de nieuwste trend. De kleur wit is elk jaar weer erg populair tijdens de kerstperiode. Wij hebben ook dit jaar weer witte kerstballen, witte tafelkleden, witte kunstkerstbomen en witte slingers. Bent u de kleur wit dit jaar een beetje ontgroeit? Kom dan langs voor sfeervolle kerstkleuren als rood, zilver, goud en pasteltinten. Experimenteer ook eens met leuke figuren voor in de boom zoals dieren, veren, huisjes en nog veel meer soorten ornamenten! U vindt alles bij Tuincentrum Luyckx in Gistel.

Populaire kersttrends 2022

Ontdek de stijlen die tijdens kerst 2022 erg populair zijn:

 • Luxe materialen 
 • Velvet en velours
 • Sprookjesachtige figuren
 • Back to nature
 • Traditionele kerst

Kersttrends 2021 - Tuincentrum Luyckx

Kerstgevoel bij Tuincentrum Luyckx

Het is bijna weer tijd voor de gezelligste periode van het jaar. Gedurende de feestmaanden komt u voor al uw kerstaankopen naar Tuincentrum Luyckx nabij Brugge en Oostende. Het gevoel van gezelligheid, geborgenheid, warmte en knusheid ervaart u op onze kerstafdeling. Daarnaast hebben we nog een aantal tips voor u op een rijtje gezet om helemaal in de kerstsfeer te komen.

 • Zet alvast gezellig kerstmuziek bij u thuis aanzetten bij het opzetten van de kerstboom.
 • Kijk alvast kijken in een kookboek wat u wilt koken tijdens de kerst.
 • Kijk wellicht alvast een kerstfilm.

Kerstshow in Gistel

Onze kerstshow in ons tuincentrum is elk jaar weer een grote hit rondom onze bezoekers. Wij beschikken over echte kerstbomen, groot of klein, op pot of zonder pot? Kerstbomen, kerstversiering, kerstverlichting en kerstaccessoires, u weet werkelijk niet wat u ziet. Kom langs in ons tuincentrum te Gistel om alvast de kerstsfeer te proeven! Bekijk onze openingsuren op onze contactpagina

Bekijk de openingsuren