Droogbloemen

Wilt u een grote vaas met droogbloemen op tafel? Droogbloemen gaan levenslang mee en u heeft er nooit omkijken naar. Vervang de bloemen alleen wanneer u daaraan toe bent. Wat voor soort droogbloemen zoekt u? Droogbloemen met een natuurlijke uitstraling, of juist bontgekleurde droogbloemen die uw huis direct een hippe uitstraling geven? U hoeft nu nog geen keuze te maken, wij nodigen u graag uit om ons ruime assortiment te bekijken. Stel zelf een boeket samen of ga voor gemak en koop een kant-en-klaar droogboeket in vaas.

Droogbloemen boeket groot

Wilt u op een gemakkelijke, zorgeloze en snelle manier sfeer in huis creëren? Vul een vaas met een groot boeket droogbloemen en geniet eindeloos van de perfecte kleursamenstelling. U kiest zelf de soorten bloemen, de kleur van de bloemen en de grootte van het boeket. Plaats het door u samengestelde boeket in een mooie vaas op tafel, in de slaapkamer of in de gang. Kies een vaas in dezelfde kleur als het boeket, of ga voor simpel en kies een transparante vaas. Wilt u flink uitpakken? Op onze afdeling droogbloemen vindt u verschillende soorten, vormen en kleuren vazen om uw grote droogbloemenboeket prachtig neer te zetten.

Droogbloemen - Luyckx

Droogbloemen cadeau

Op zoek naar een uniek cadeau dat niet direct verdwijnt op zolder? Wat geeft u die vriendin die eigenlijk alles al heeft? Of uw moeder die zo kieskeurig is? Die collega die een nieuwe baan heeft gevonden? Geef een vaas met droogbloemen cadeau! Droogbloemen vormen een trend die al een tijd bestaat, maar wat zeker nog niet voorbij is. Het leuke aan droogbloemen is dat je steeds kunt wisselen van sfeer of kleur, zonder dat je bloemen weggooit. Mooi en duurzaam, wat wilt een mens nog meer? Wilt u droogbloemen als cadeau geven? Stel zelf een boeket samen in de lievelingskleuren van de ontvanger, of laat de ontvanger zelf een boeket samenstellen en geef een cadeaubon van Tuincentrum Luyckx cadeau.

Soorten droogbloemen

Droogbloemen zijn letterlijk gedroogde bloemen. Niet alle bloemsoorten zijn geschikt als droogbloem, bij Tuincentrum Luyckx vind je een groot aanbod aan verschillende soorten droogbloemen, zoals:

  • Lavendel
  • Achillea
  • Papaver
  • Delphinium
  • Anthurrium

Wji hebben naturel gedroogde bloemen en geverfde gedroogde bloemen in felle kleuren als blauw, geel, roze, rood en oranje. Bent u uw huidige droogbloemenboeket een beetje zat? Voeg wat gekleurde bloemen toe en uw boeket voelt weer als nieuw!

Droogbloemen veldboeket

Een natuurlijk plukboeket alsof het lijkt alsof deze gedroogd van het land afkomen? Wij bieden verschillende droogboeketten aan in de stijl van een veldboeket. Een veldboeket bestaat uit verschillende enkele bloemen die samen een speels geheel vormen. Plaats een droogbloemen veldboeket in de babykamer, op het toilet, in de gang of onder de overkapping in de tuin. Droogbloemen staan werkelijk overal in huis leuk!

Droogbloemen kopen

Woont u in de buurt van Gistel, Oostende of Brugge en bent u op zoek naar droogbloemen voor uzelf of voor een speciale gelegenheid? Breng een bezoek aan het gezelligste tuincentrum van Gistel waar u advies krijgt van groenspecialisten die al jaren in het vak zitten. De medewerkers van Tuincentrum Luyckx in Gistel helpen u graag bij het samenstellen van het perfecte droogbloemenboeket. Kom langs en bekijk ons aanbod.

Bekijk openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau