Sfeer en cadeau

Voor de mooiste sfeer en cadeau-items moet u bij Tuincentrum Luyckx wezen. Onze producten bevatten de nieuwste ideeën en trends. Wij bieden een breed assortiment van kaarsen tot woonaccessoires. Wilt u uw huis graag wat meer opfleuren? Of wilt u iemand een origineel cadeau schenken voor zijn/haar verjaardag? Kom dan eens bij ons langs in Gistel.

Assortiment sfeer & cadeau

Naast ons diverse assortiment aan kamerplanten en tuinplanten kunt u bij ons ook terecht voor de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten. Bent u naar iets specifieks op zoek, of wilt u gewoon gezellig eens inspiratie op doen? Bij Tuincentrum Luyckx is het allemaal mogelijk. Momenteel hebben wij de volgende producten in ons assortiment:

  • Kaarsen: in een gezellig huis of een sfeervolle tuin zullen kaarsen zelden ontbreken. Denkt u zich maar in, een romantisch diner of een goed gesprek zijn toch het best bij rustig flikkerend kaarslicht. 
  • Kussens: is uw bank eigenlijk nog niet aan vervanging toe maar wilt u toch graag een kleine metamorfose? Met frisse nieuwe kussens geeft u een geheel nieuwe look aan uw meubels. Wij hebben kussens in allerlei verschillende soorten kleuren en maten.
  • Kunstbloemen: wij bieden een mooi assortiment aan verschillende kunstbloemen van foam of zijde aan. Het grote voordeel aan kunstbloemen is natuurlijk dat deze niet verwelken en altijd blijven staan.
  • Woonaccessoires: bij onze woonaccessoires moet u denken aan potten, vazen en manden om  tuin en balkon gezellig te maken. Leuke fotolijstjes, spiegels, beeldjes, geurstokjes, mooie boeddha’s of trendy artikelen met inspirerende spreuken om die kale hoek net iets op te leuken. 

Naast onze sfeerartikelen en woonaccessoires hebben wij u nog heel veel meer te bieden! Bent u benieuwd naar deze producten? Neem dan gauw eens een kijkje in ons gehele assortiment.

Sfeer en cadeauafdeling - Luyckx

Sfeerartikelen en woonaccessoires kopen

Bij Tuincentrum Luyckx heeft u de mogelijkheid om volop inspiratie opdoen. Onze medewerkers informeren en adviseren u maar al te graag over onze producten. Onze openingstijden en contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina. Komt u uit de omgeving van Gistel, Moerdijk, Oudenburg of Leffinge? Breng dan snel eens een bezoek aan ons tuincentrum!