Tuinplanten

De mooiste  tuinplanten vindt u in Gistel bij Tuincentrum Luyckx. Met de tuinplanten uit ons assortiment maakt u van uw tuin snel en gemakkelijk een gezellige en kleurvolle plek. Wij verkopen ontzettend veel verschillende soorten tuinplanten. Kom voor ons gehele assortiment langs bij ons tuincentrum in Gistel. Naast tuinplanten hebben wij natuurlijk ook prachtige bloempotten, plantenbakken, hangpotten en balkonbakken om uw tuinplanten in te zetten. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag. 

Lente tuinplanten - Luyckx
Volop tuinplanten in ons tuincentrum in Gistel

Soorten tuinplanten bij Tuincentrum Luyckx

Er bestaan veel verschillende soorten tuinplanten. De volgende soorten vindt u onder andere in ons tuincentrum in Gistel:

Bloembollen en zaden

 

Bomen, heesters en coniferen

 

Eénjarigen, kuipplanten en kruiden

 

Rozen en klimplanten

 

Vaste planten

 

Planten uit onze eigen kwekerij

 

 

Zoals u ziet hebben wij een zeer breed aanbod. Er zit zeker een tuinplant naar uw wensen tussen! Twijfelt u over welke plant het best in uw tuin/balkon past, dan zijn er in ons tuincentrum altijd ervaren medewerkers die u graag adviseren. Wist u dat wij zelfs een ruim aanbod aan planten hebben uit onze eigen kwekerij in Gistel? Deze planten zijn van uitstekende kwaliteit en verkopen wij tegen een scherpe prijs! 


Planten uit eigen kwekerij. Verzekerd van goede kwaliteit, nette prijzen en een lokaal product! 

Tuinplanten tips

In elke tuin horen planten en bomen thuis? Zelfs als u geen groene vingers heeft en u uw tuin compleet betegeld heeft, dan nog is het plaatsen van minimaal één mooie boom en enkele planten in pot nog leuk om de boel een beetje te verfraaien. Heeft u een balkon, ook dan is het mogelijk om kleine boompjes of kleurrijke hangplanten te plaatsen. Dit maakt uw balkon extra gezellig en knus. Hieronder vindt u een paar tips waar u het best op kunt letten wanneer u tuinplanten aanschaft:

  • Zon of schaduw: het is belangrijk dat u weet hoe veel zon er schijnt op een bepaalde plek. Houd hier rekening mee bij het maken van een keuze voor een tuinplant. Er zijn namelijk tuinplanten die graag in de volle zon staan, maar er zijn ook planten die hier helemaal niet tegen kunnen. Laat u gerust informeren door onze medewerkers. 
  • Hoog en laag: de mooiste border bestaat uit lage beplanting aan de voorkant en hofere beplanting naar achteren toe.
  • Bloeitijd: planten hebben allemaal verschillende bloeiperiodes. Het is leuk om met deze periodes te spelen en bijvoorbeeld diverse tuinplanten in uw border te plaatsen met verschillende bloeiperiodes. Op deze manier heeft u bijna het hele jaar door een kleurrijke tuin!

Daarnaast houdt u bijvoorbeeld ook nog rekening met bladvormen, het toevoegen van siergrassen en het combineren van tuinplanten en heesters. Wanneer u een tuinplant bij ons koopt, geven wij u hier natuurlijk nog veel meer specifieke informatie over.

 

Tuinplanten kopen in Gistel

Wilt u uw tuin een frisse look geven en wilt u graag nieuwe tuinplanten kopen? Kom dan langs bij Tuincentrum Luyckx in Gistel nabij Leffinge, Rattevalle en Schoorbakke. Naast tuinplanten hebben we onder andere nog een ruim aanbod in woonaccessoires, kamerplanten, meststoffen en nog veel meer. Onze openingstijden vindt u op de contactpagina. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons tuincentrum in Gistel.

Bekijk onze openingstijden