Pasen

De periode van bloemetjes, schaapjes, lammetjes en kuikentjes komt er weer aan: Pasen. Ook dit jaar kunt u voor al uw paasaccessoires bij Tuincentrum Luyckx terecht. Wij hebben de leukste en gezelligste ornamenten voor in de tuin. Fleur uw tuin op met schattige biggetjes, zwanen, konijnen en nog veel meer dierenornamenten. Maak het gezellig in de tuin door beschilderde eitjes te combineren met beeldjes langs de vijver. Tijdens Pasen is het gezellig en tevens geoorloofd om uw huis en tuin te versieren. Breng uw huis en tuin in Paassferen door te shoppen bij Tuincentrum Luyckx in Gistel. 

Vrolijk Pasen

Alle dagen dat u niet hoeft te werken, is het leuk om erop uit te gaan: naar Tuincentrum Luyckx bijvoorbeeld! Kom naar ons tuincentrum in West-Vlaanderen en shop alles voor een gezellig Paasweekend. Niet alleen de keukentafel moet tijdens het ontbijt vol staan met allerlei lekkere dingen, zoals paasbrood, gekookte eieren, scones, verse aardbeien, gerookte zalm etcetera. Ook op de salontafel en de bijzettafels is het leuk om uw huis alvast aan te kleden met leuke paasaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan vrolijke paaskippen en paaskuikens. Beschilderde vaasjes, gezellige narcissen, beeldjes en nog veel meer.

Vrolijk Pasen - Tuincentrum Luyckx

Pasen bij Tuincentrum Luyckx

Pasen is de periode dat buiten alles in de bloei staat, de lammetjes en biggetjes worden geboren en dat u heerlijk een extra dag vrij bent. Hopelijk zit het weer dit jaar mee en kunt u heerlijk buiten in de tuin een kop koffie drinken. Geniet van het lentezonnetje en uw bloeiende tuin. Bent u nog op zoek naar tuinplanten die uw tuin opvrolijken? Kom langs en koop prachtige tuinplanten. Ook voor bloembollen op pot bent u bij Tuincentrum Luyckx aan het goede adres! Wij hebben narcissen, blauwe druifjes, hyacinten en nog veel meer lentebloeiers op pot. Plaats deze schalen gezellig bij u op de eettafel, in de woonkamer of op de tuintafel. Pasen wordt nóg gezelliger met planten, accessoires en meer van Tuincentrum Luyckx.

Pasen ornamenten - Tuincentrum Luyckx

Ornamenten Pasen

Bij Tuincentrum Luyckx vindt u gezellige ornamenten voor in de voortuin. Plaats een schattig biggetje bij de voordeur en wens iedereen een warm welkom bij binnenkomst. Deze dieren ornamenten zorgen voor een gastvriendelijke uitstraling en een open gevoel. Kies verschillende soorten dieren uit op de afdeling en combineer verschillende diersoorten met elkaar. Heeft u een grote achtertuin? Dan kunt u deze vast opleuken met vrolijke ornamenten.

Paasaccessoires

Combineer kunstbloemen in een vaas met gezellige paasaccessoires voor een gezellige Paassfeer in huis. Bij Tuincentum Luyckx in Gistel vindt u zachte paashazen, mandjes gevuld met eitjes, gouden vaasjes, theelichthouders, vogeltjes en nog veel meer. Alle soorten decoratie voor een vrolijk Pasen vindt u bij ons tuincentrum in Gistel. Fleur het huis op met paasaccessoires. Onze accessoires zijn van hoge kwaliteit, hierdoor gebruikt u de decoratie volgend jaar gewoon weer opnieuw. Gouden paashazen staan stijlvol op elke keukentafel en gezellige beeldjes mogen niet ontbreken op de paastafel! Ontdek het assortiment zelf.

Paasaccessoires - Tuincentrum Luyckx

Kom langs om ons complete aanbod te bekijken. Heeft u vragen over het assortiment? Bel ons via 059/27 83 99 of stuur een e-mail naar [email protected]

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau