Tuinplanten

Bent u op zoek naar nieuwe tuinplanten voor in uw tuin? Kom dan langs bij Tuincentrum Luyckx, in Gistel. In ons tuincentrum vindt u een zeer breed assortiment tuinplanten, met een grote voorraad. Daarnaast zijn al onze planten vers en goed verzorgd, ze worden vanuit onze kwekerij direct geleverd aan het tuincentrum. Ook voor moestuinplanten bent u bij ons aan het juiste adres. Ieder weekend is bij ons moestuinweekend, waarin we weer nieuwe producten uit onze moestuin verkopen. Genoeg aanbod dus! Heeft u vragen over de verzorging van een tuinplant of wilt u advies over de juiste tuinplant voor u? Aarzel niet om een van onze medewerkers om hulp te vragen. 

Tuincentrum Luyckx ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

 

Onze tuinplanten in Gistel

Bij Tuincentrum Luyckx begrijpen we dat elke tuin uniek is. Daarom hebben we een diverse selectie tuinplanten die geschikt zijn voor allerlei stijlen en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar vrolijke bloemen om uw voorjaar op te fleuren, groenblijvende struiken voor het hele jaar door kleur, of majestueuze bomen die schaduw en hoogte bieden, we hebben de perfecte planten voor uw project.

Deskundig advies voor uw tuinprojecten

Ons toegewijde team van tuinexperts staat voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste tuinplanten voor uw specifieke behoeften. We begrijpen de unieke omstandigheden van Gistel en kunnen u voorzien van advies dat is afgestemd op het lokale klimaat en de bodem. Of u nu een beginnende tuinier bent of al jarenlange ervaring hebt, we bieden ondersteuning op elk niveau.

Bezoek Tuincentrum Luyckx

Er gaat niets boven het persoonlijke contact met tuinplanten voordat u ze thuis plant. Kom langs bij ons tuincentrum in Gistel en wandel door onze betoverende plantdisplays. Ons vriendelijke personeel staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van keuzes en het beantwoorden van vragen.

Routebeschrijving