Ontdek prachtige tuinplanten in Gistel bij Tuincentrum Luyckx

Bent u op zoek naar nieuwe tuinplanten voor in uw tuin? Kom dan langs bij Tuincentrum Luyckx, in Gistel. In ons tuincentrum vindt u een zeer breed assortiment tuinplanten, met een grote voorraad. Daarnaast zijn al onze planten vers en goed verzorgd, ze worden vanuit onze kwekerij direct geleverd aan het tuincentrum. Ook voor moestuinplanten bent u bij ons aan het juiste adres. Ieder weekend is bij ons moestuinweekend, waarin we weer nieuwe producten uit onze moestuin verkopen. Genoeg aanbod dus! Heeft u vragen over de verzorging van een tuinplant of wilt u advies over de juiste tuinplant voor u? Aarzel niet om een van onze medewerkers om hulp te vragen. 

Routebeschrijving

Tuincentrum Luyckx ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

 

Het tuinplanten assortiment van Tuincentrum Luyckx in Gistel

Bij Tuincentrum Luyckx in Gistel, staan we trots bekend om ons weelderige assortiment tuinplanten. Ons aanbod is zorgvuldig samengesteld om te voorzien in de diverse behoeften van tuinliefhebbers in Gistel en omstreken. Of u nu een beginnende tuinier bent of een doorgewinterde expert, wij hebben de perfecte planten om uw buitenruimte te transformeren tot een bloeiend paradijs.

Bloemenpracht voor elk seizoen

Ontdek een overvloed aan bloemen die gedurende het hele jaar kleur en leven brengen in uw tuin. Van kleurrijke zomerbloeiers tot winterharde planten die zelfs de koudste dagen opfleuren, ons assortiment biedt een scala aan opties om uw buitenruimte te verfraaien, ongeacht het seizoen.

Groenblijvende schoonheid

Voor liefhebbers van het hele jaar door groen, hebben we een uitgebreide selectie groenblijvende planten. Van elegante coniferen tot sierlijke buxusstruiken, deze planten behouden hun pracht, ongeacht het weer. Creëer een tijdloze en rustgevende sfeer in uw tuin met onze groenblijvende variëteiten.

Lokale favorieten

Ons tuinplanten assortiment bevat ook een speciale sectie met lokale favorieten die perfect gedijen in het klimaat van Gistel. Kies uit een verscheidenheid aan planten die specifiek zijn aangepast aan de bodem en weersomstandigheden van onze regio, zodat u met vertrouwen kunt tuinieren.

Fruitbomen en struiken

Voor degenen die dromen van een eigen oogst, bieden wij een selectie fruitbomen en struiken. Van sappige appelbomen tot bessenstruiken, ontdek hoe gemakkelijk het is om uw eigen fruit te kweken en te oogsten in uw tuin.

Deskundig advies voor elke plant

Bij Tuincentrum Luyckx begrijpen we dat elke plant specifieke zorg nodig heeft. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste planten voor uw tuin en geeft advies over de optimale verzorging en positionering.

Bezoek ons tuincentrum in Gistel

Ervaar de pracht van ons assortiment tuinplanten door een bezoek te brengen aan ons tuincentrum in Gistel. Onze medewerkers staan klaar om u te verwelkomen en te assisteren bij al uw tuinbehoeften.

Routebeschrijving