Bomen en planten Vlaanderen

Ons tuincentrum is dé plek voor bomen en planten in Vlaanderen. Naast geurende tuinplanten kweken wij ook bomen en vaste planten. Op onze buitenafdeling kunt u hiervan een ruime keuze terugvinden. Bovendien kweken wij ook zelf rozen die u in alle geuren en kleuren kunt uitkiezen.

Wij adviseren u graag in Vlaanderen!

Of u nu bloemen en planten voor binnen of buiten aanschaft of voor een boom kiest voor buiten. Goede verzorging van uw aankoop is zeer belangrijk. Groene kamerplanten zijn niet zo kieskeurig, maar kamerplanten zoals de cyclaam, kaapsviooltje en hortensia’s hebben een voorkeur voor een voetbad en kunnen niet zonder kamerplantenvoeding in de bloeiperiode. Bomen dienen net zo diep gepland te worden als bij de kweker stond. Voor goed deskundig advies heten we u van harte welkom in ons tuincentrum in Vlaanderen en laat u goed adviseren over het onderhouden van bomen en planten.

Bomen en planten Vlaanderen

Heeft u meer tips nodig? Raadpleeg onze Tuintipspagina voor meer informatie over bomen en planten en natuurlijk staan onze medewerkers van ons tuincentrum in Gistel (Vlaanderen) graag voor u klaar.