Potterie Brugge

Op zoek naar een ruim aanbod potterie in de buurt van Brugge? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Luyckx in Gistel.Bekijk ons uitgebreide assortiment potterie nabij Brugge Bij ons koopt u diverse potten voor binnen en buiten en daarnaast verkopen we ook heel veel leuke plantjes om in uw nieuwe potten te zetten.

Tuincentrum Luyckx nabij Brugge: voor de mooiste potterie en meer

Tuincentrum Luyckx is een prachtig tuincentrum gelegen in Gistel, nabij Brugge. Wat maakt ons tuincentrum zo bijzonder? Bij Luyckx:

  • Vindt u een zeer breed assortiment tuin- en kamerplanten
  • Kweken wij een deel van onze planten zelf waardoor we de prijzen laag kunnen houden
  • Verkopen we de mooiste potterie, en we stellen graag arrangementen voor u samen
  • Zijn we van maart t/m juni ook op zondag geopend

Ons tuincentrum is al vier generaties in de familie. Onze medewerkers werken dus met veel passie.

Kom bloempotten kopen nabij Brugge

Bij ons tuincentrum nabij Brugge vindt u een uitgebreide afdeling potterie, waar wij potten en schalen verkopen voor binnen en buiten. U heeft de keuze uit diverse materialen, zoals glas, keramiek, kunststof, mandwerk en zink. Elk materiaal heeft zo zijn voor en nadelen. Glas wordt vooral gebruikt om bloemenvazen van te maken. Deze vazen zouden buiten niet overleven. Onze glazen vazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleur van het glas wordt vaak aangepast aan de heersende kleurtrend. Keramiek is wel geschikt voor binTuincentrum Luyckx nabij Brugge: voor planten én potterie nen en buiten. Zit er een gat in de bodem van de pot? Dan gaat het meestal om een bloempot voor buiten. Buitenkeramiek is onder te verdelen in geglazuurd keramiek en terracotta. Keramiek geeft een robuuste uitstraling! Veel van onze kunststof potten zijn niet van echt keramiek te onderscheiden. Een voordeel van deze potten is dat ze relatief licht zijn en u kunt ze dus makkelijk verplaatsen. Bekijk ook eens ons mandwerk, voor een originele look.

Wij stellen een mooi plantenassortiment voor u samen met onze potterie

Heeft u een mooie kamerplant gezien in ons tuincentrum en wilt u deze combineren met een bijpassende pot of schaal? Wij stellen graag een arrangement voor u samen. Er staan ook al verschillende kant en klare combinaties voor u klaar waar u uit kunt kiezen. Onze arrangementen zijn ook erg leuk om cadeau te doen.

Kom snel eens langs bij ons tuincentrum nabij Brugge om onze prachtige afdeling potterie te bewonderen!