Plantenkwekerij

Bij plantenkwekerij Luyckx bent u aan het juiste adres voor planten van een hoogwaardige kwaliteit. In ons tuincentrum verkopen wij planten uit eigen kwekerij, zodat we tegen een redelijke prijs een uitstekende kwaliteit aan kunnen bieden. Voor echte plantenliefhebbers is ons assortiment zeer geschikt met vele diverse soorten planten, variërend van bomen tot aan vaste planten en rozen. Bezoek ons tuincentrum in Gistel en vind uitstekende tuinplanten en aanverwante artikelen!

Verse planten uit eigen kwekerij nabij Brugge

In onze kwekerij in Gistel hebben wij zelf de volledige aandacht en toewijding om de planten zo goed mogelijk te verzorgen en kweken, zodat we er zeker van zijn dat wij kwaliteit planten aanbieden. Door zonder tussenschakels te werken, kunnen wij een optimale versheid garanderen en onze kennis en expertise inzetten voor een gezonde plantengroei. Niet alle planten komen uit eigen kwekerij, wij hebben samenwerkingen met andere hoogwaardige kwekerijen voor specifieke plantensoorten. Ook hier staat de kwaliteit uiteraard hoog in het vaandel. Op onze tuinplanten afdeling kunt u altijd terecht voor meer informatie over hoe u de planten het beste kunt verzorgen en onderhouden om de gezondheid en kwaliteit te waarborgen.

Planten uit eigen kwekerij

Wij kweken zelf een groot deel van onze planten, waardoor wij niet gebonden zijn aan leveringen et cetera. Daardoor Plantenkwekerij Luyckxkunnen wij een zeer goede versheid en kwaliteit van de planten waarborgen en hebben wij zelf oog op het kweekproces. Wij kweken in onze plantenkwekerij onder andere:

  • Rozen

  • Bomen

  • Vaste planten

  • Geurende tuinplanten

Bekijk ons assortiment uit de plantenkwekerij in Gistel

Een echte aanwinst voor in uw tuin zijn onze geurende tuinplanten. Deze trekken namelijk ook nog eens vlinders aan, waardoor u geniet van het uitzicht van een tuin vol prachtige planten en vlinders. Ook de bomen zijn een zeer goede keuze, wanneer u bijvoorbeeld de ruimte in de tuin beter wilt indelen. U creëert door een boom neer te zetten bijvoorbeeld verschillende zithoekjes en schaduwplekken. Rozen uit onze kwekerij kunt u uitkiezen in de gewenste kleuren, waar vele liefhebbers ontzettend blij zijn met ons assortiment! Ook vaste planten zijn een uitstekende keuze wanneer u niet te veel tijd wilt besteden aan het onderhoud. Deze blijven gewoon het gehele jaar in uw tuin staan!

Tuinplanten uit de kwekerij van Luyckx

Op onze afdeling tuinplanten vindt u het diverse aanbod voor iedere tuin. Een groot deel van het assortiment komt uit eigen kwekerij. Voor het gehele assortiment geldt dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, ook voor de planten die niet uit onze kwekerij komen. Naast de gekweekte planten hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan

Graag tot ziens bij tuincentrum en plantenkwekerij Luyckx

Voor het volledige aanbod aan tuinplanten, kamerplanten, moestuin artikelen enzovoort bent u van harte welkom bij Tuincentrum Luyckx. U vindt hier het volledige aanbod, waaronder de planten uit eigen kwekerij. Heeft u vragen over ons assortiment, of wilt u meer weten over het onderhoud van uw planten? Dan helpen wij u uiteraard graag verder! Vraag onze medewerkers gerust om hulp, of neem contact met ons op. Tot ziens bij Tuincentrum Luyckx in Gistel!