Bomen Vlaanderen

Wilt u bomen kopen in Vlaanderen? Bij Tuincentrum Luyckx in Gistel vindt u allerlei soorten bomen voor de kleine en voor de grote tuin. Vraag onze deskundige medewerkers om advies voor het planten en verzorgen van onze bomen.

Het brede assortiment bomen van ons tuincentrum in Vlaanderen

Bomen hebben een belangrijke taak in de tuin. Ze zorgen voor hoogteverschil, waardoor uw tuin er spannender uitziet. Daarnaast creëren ze schaduwplekken en trekken ze verschillende dieren aan. Veel mensen zijn een beetje huiverig voor het planten van een boom in de tuin, omdat deze erg hoog kan worden en veel onderhoud vereist. Bij ons koopt u echter ook bomen die klein blijven, zoals bolbomen en treurvormen. Daarnaast verkopen we in Vlaanderen diverse soorten grotere bomen. Bekijk onze:

  • Heesters
  • Coniferen
  • Fruitbomen
  • Diverse andere bomen, het gehele assortiment vindt u in ons tuincentrum in Vlaanderen!

Onder de categorie heesters vallen veelal struiken die hun bladeren in de herfst loslaten. Het zijn vaak hele kleurrijke planten. Mist uw tuin wat kleur? Los dit op door een mooie heester te planten. Er bestaan ook heesters die in de winter groen blijven en er daardoor voor zorgen dat uw tuin er het hele jaar fris uitziet. Conifeer is de verzamelnaam voor naaldbomen en -struiken. Breng groen in uw tuin door een conifeer te planten en snoei deze in leuke vormen.

Diverse soorten bomen en andere tuinplanten kopen in Vlaanderen

Bij Tuincentrum Luyckx in Vlaanderen verkopen we prachtige bomen, maar we hebben ook een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten. Een deel van deze planten kweken we zelf, waardoor we de prijzen relatief laag kunnen houden. U vindt bij ons diverse soorten bloembollen en zaden, voor een vrolijk effect tijdens het voorjaar, en ook eenjarige planten, kuipplanten en kruiden. Daarnaast kweken wij prachtige, kleurrijke rozen en u koopt bij ons ook klimplanten. Vooral ons assortiment vaste planten is erg breed. Zo verkopen we prachtige hortensia’s. Een goede verzorging is belangrijk als u wilt dat uw planten er lang mooi bij blijven staan, daarom verkopen we ook diverse producten voor gewasbescherming en grond- en meststoffen. Bekijk ook eens onze allerhande tuintips voor tips voor de verzorging van uw tuinplanten.

Kom naar Tuincentrum Luyckx in Vlaanderen voor bomen en meer

Bij Tuincentrum Luyckx in Vlaanderen koopt u de mooiste bomen en tuinplanten tegen relatief lage prijzen, maar wij verkopen nog veel meer! U vindt bij ons bijvoorbeeld leuke woonaccessoires en cadeaus en ook een breed aanbod kamerplanten. Ons tuincentrum is van maart t/m juni ook op zondag geopend, van 09:00 – 12:00 uur. Kom snel eens bij ons langs!