Prunus

Bent u op zoek naar de prunus voor in uw tuin in de omgeving van Brugge? Dan bent u bij Plantencentrum Luyckx aan het juiste adres! Wij hebben een divers aanbod aan tuinplanten in ons assortiment, waaronder de Prunus. Er zijn verschillende varianten met allen hun eigen schoonheid en karakteristieken. Wij helpen u graag aan de juiste Prunus die bij uw stijl en bij uw tuin past! Er zijn verschillende varianten, karakteristieken en maten verkrijgbaar, dus zo ook een naar uw wens. Bekijk ons assortiment om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Prunus bloesembomen kopen in Brugge

Ons tuincentrum in de omgeving van Brugge is de juiste plek om een mooie Prunus te vinden. Verschillende soorten van de Prunus staan ook wel bekend als bloesembomen en zijn beroemd om de schitterende verschijning. Eerst genieten we van de schitterende bloesems, daarna volgt de volle bladkroon en en in de zomer en nazomer uiteraard de vruchten. Fruit plukken van de oorsprong, direct uit eigen tuin, dat kan met onder andere:

  • Prunus persica (perzikboom)

  • Prunus domestica (pruimenboom)

Fleurige bloesemtakken van de PrunusPrunus takken en bomen van tuincentrum Luyckx

Ieder voorjaar is het weer een groot genot: de bloeiende bloesembomen en takken die onze omgeving sieren. Ze zijn zeer geliefde tekenen van de start van de lente en ieder jaar weer ongekend populair. Beroemde bloesemtakken zijn bijvoorbeeld de Prunus serrulata (Japanse sierkers) met de rijkelijke roze bloesem en het amandelboompje, de Prunus triloba. Ook deze zijn bij ons uiteraard verkrijgbaar en tevens zeer geschikt om cadeau te geven.

Geniet in het voorjaar van de bloesem van de Prunus

Het startschot van de lente is toch ieder jaar weer het bloeien van de prachtige bloesembomen en -takken. En niet alleen dat is een mooie reden om deze aan te schaffen, de fruitbomen zijn uiteraard een ook geliefd om de heerlijke vruchten waar u in de zomer, nazomer en in het najaar van geniet. Eten wat direct uit de tuin komt smaakt volgens de liefhebbers het allerbeste!

Plantencentrum Luyckx voor planten uit eigen kwekerij

U bent van harte welkom in ons plantencentrum in Gistel. Een deel van onze tuinplanten komt uit onze eigen plantenkwekerij, waar wij toezien op een hoogwaardige kwaliteit en uitstekende versheid van de planten. Het bijkomende voordeel is tevens dat wij deze tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Ook kunnen wij u veel vertellen over de verzorging en het onderhoud van uw planten, dus voor vragen of meer informatie kunt u altijd bij ons terecht!  

Bezoek tuincentrum Luyckx voor de Prunus en veel meer

U bent van harte welkom in ons tuincentrum, voor niet alleen schitterende Prunus planten, maar ook veel meer diverse andere tuinplanten, kamerplanten, moestuin artikelen en een sfeer & cadeau afdeling. Kortom: voor al uw inspiratie op het gebied van groen en stijlvol wonen en tuinieren bent u bij ons aan het juiste adres! Ontdek ons volledige aanbod en leer alles over ons assortiment in het tuincentrum. Wij zijn gevestigd in Gistel en gemakkelijk te bereiken vanuit Brugge en Oostende. Graag tot ziens in Gistel!