Plantencentrum Oostende

Een plantencentrum bezoeken nabij Oostende? Bij Tuincentrum Luyckx vindt u een breed assortiment tuinplanten en kamerplanten. Daarnaast vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor de verzorging van uw planten.

Bezoek ons plantencentrum dichtbij Oostende nu alvast virtueel!

Waarom moet u ons plantencentrum nabij Oostende zeker eens bezoeken?

Planten zijn erg belangrijk. Ten eerste dragen ze heel wat bij aan de uitstraling van uw tuin of interieur en hier wordt u vrolijk van! Kamerplanten hebben een belangrijke taak in huis. Ze zorgen namelijk voor zuurstof, zuiveren De mooiste tuinplanten bij plantencentrum Luyckx bij Oostendede lucht en houden ook het vochtgehalte op pijl. Zorg er dus altijd voor dat u genoeg planten heeft staan in uw woonkamer en tuin. Maar waarom moet u nou zeker eens langskomen bij ons plantencentrum nabij Oostende? Bij Tuincentrum Luyckx:

  • Houden we de prijzen laag, doordat we een deel van onze planten zelf kweken
  • Werken we met passie, ons plantencentrum nabij Oostende is al vier generaties lang in de familie
  • Is het van maart t/m juni elke week koopzondag

Vraag onze deskundige medewerkers om hulp bij het uitzoeken van nieuwe planten. Bekijk ook eens onze allerhande tuintips voor tips voor de verzorging van uw tuinplanten.

De tuinplantenafdeling van ons tuincentrum in de buurt van Oostende

In ons plantencentrum nabij Oostende verkopen we heel veel verschillende soorten tuinplanten, maar bijvoorbeeld ook bloembollen en zaden, zodat u zelf planten kunt zaaien. Het voorjaar is dé tijd om te zaaien! We verkopen zowel vaste planten, die elk jaar terugkomen, als eenjarige planten. Een mooi voorbeeld van een vaste plant is bijvoorbeeld de populaire hortensia. Denk ook eens na over het planten van een boom in uw tuin. Bomen zorgen voor hoogteverschil en schaduw. Een mooie heester brengt kleur in uw tuin en een conifeer juist groen. Een goede verzorging is essentieel als u wilt dat uw planten er mooi bij blijven staan. Daarom koopt u bij ons ook mest- en grondstoffen en biologische bestrijdingsmiddelen.

Ook kamerplanten koopt u bij plantencentrum LuyckxOok kamerplanten koopt u bij plantencentrum Luyckx nabij Oostende

Bij plantencentrum Luyckx nabij Oostende kunt u niet alleen terecht voor tuinplanten. We verkopen ook diverse soorten kamerplanten. Maak een keuze uit ons brede assortiment, bestaande uit groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, cactussen & vetplanten of laat een mooi assortiment voor u samenstellen. Kamerplanten zijn ook erg leuk om cadeau te doen, zeker in combinatie met een mooie pot, schaal of mand.

Kom snel langs bij plantencentrum Luyckx in de buurt van Oostende om ons brede assortiment planten te bewonderen. U slaagt gegarandeerd!