Kerstversiering

Vrolijke sneeuwpoppen, sprookjesachtige feeën en stoere notenkrakers, bij Tuincentrum Luyckx vindt u allerlei soorten kerstversiering voor in de boom. Vanaf november staat onze kerstafdeling weer vol met de mooiste decoratie voor in huis en in de tuin. Bezoek onze kersttent en aanschouw al onze prachtige kerstthema’s.

Kerstdecoratie

In onze kersttent is het dit jaar weel volop kerst. Wij tonen verschillende soorten decoratie voor in huis, in de kerstboom of buitenshuis aan u. Het versieren van uw huis begint bij de voordeur: hang een prachtige kerstkrans aan de voordeur en leg een vrolijke deurmat op de vloer. Zet twee kleine kerstboompjes aan weerszijden van de deur en uw gasten (en uzelf) krijgen een warm welkom tijdens de feestdagen. Wij hebben allerlei soorten kerstdecoratie en kerstverlichting om uw huis mee te versieren.

Kerstversiering - Luyckx

Kerstversiering thema’s 2023

In 2023 pakken we groots uit met wonderschone kerstversiering. De thema’s zijn dit jaar nog sprankelender dan vorig jaar. Kom langs en ontdek de volgende thema’s:

  • Winter Wonderland: ontdek allerlei accessoires in de kleuren wit, goud en zilver. U vindt versiering in de vorm van sneeuwballen, sneeuwvlokken, rendieren, uilen, ijsberen en kerstbomen. Al deze versieren zorgen voor een schitterend winters thema.
  • Goud: gouden sterren, vlinders, geweien, takken en bloemen zorgen voor een stralende kerstboom. Versier uw kerstboom met diverse gouden elementen en zorg voor een luxe uitstraling.
  • Sprookjes: dit sprookjesachtige thema bestaat uit de kleuren rood, roze en wit. Hang feeën en engelen op in de kerstboom en vul vazen met droogbloemen en pluimen. Kerstballen met glitters geven dit thema een zeer schone uitstraling.
  • Klassiek Christmas: binnen dit thema draait alles om een traditionele kerst in de kleuren rood, wit en groen. Kerstfiguren als engelen, rendieren, sneeuwpoppen, kerstmannen en kerstbloemen toveren uw huis om tot een kerstparadijs.
  • Natuur: houdt u van de natuur en van dieren, dan is dit thema helemaal iets voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van gouden kerstballen met een panterprint? Te gek toch? Bekijk onze kerstornamenten in de vorm van een uil, paard, hert of rendier en voeg een beetje natuur toe aan uw kerstinterieur.

Kerstversiering - Luyckx

Koop kerstballen in Gistel

Kerstballen in alle vormen, soorten en maten vindt u bij Tuincentrum Luyckx in Gistel. Onze kersttent staat dit jaar vol met prachtig versierde kerstbomen. Doe inspiratie op en vul uw huidige kerstassortiment aan met de mooiste kerstballen. Wij hebben glazen kerstballen die uw boom een luxe uitstraling geven. Heeft u huisdieren of kleine kinderen, dan raden wij aan om kunststof kerstballen te gebruiken. Kom langs en bekijk ons aanbod kerstballen. Wij hebben een groot aanbod tegen zeer scherpe prijzen.

Kerstversiering - Luyckx

Kerstversiering kopen bij Luyckx

Het kerstseizoen is begonnen. Bij Tuincentrum Luyckx bewondert u onze nieuwste kersttrends voor het jaar 2023. Namens het hele team van Tuincentrum Luyckx wensen wij u prettige feestdagen en een gelukkig 2024. Wij hopen u in het nieuwe jaar weer te mogen voorzien van groen advies en een stralende tuin. Tot snel bij Tuincentrum Luyckx in Gistel. Plan uw route naar ons tuincentrum via de contactpagina. Ons tuincentrum is eenvoudig te bereiken vanuit Brugge en Oostende. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst