Kerstverlichting

Op zoek naar kerstverlichting voor de gezelligste periode van het jaar? Bij Tuincentrum Luyckx in Gistel koopt u veilig en verantwoord kerstverlichting in allerlei soorten en maten. Wij hebben onze kerstafdeling ook dit jaar weer ruim opgezet zodat het voor u plezant blijft om bij ons kerstinkopen te doen. Heeft u een vraag? Stel deze gerust aan onze medewerkers.

Wist u dat onze LED-kerstverlichting gemiddeld 1 euro per maand kost als u ze 8 uur per dag laat branden? De verlichting is enorm zuinig! 

Kerstverlichting in Gistel

Houdt u van ledkerstverlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes om de kerstsfeer thuis te verzorgen? Of twijfelt u bijvoorbeeld nog over welke kerstverlichting het beste in uw kerstboom en huis past? Naast kerstverlichting hebben wij ook een mooi gamma sfeervolle kaarsen. U creëert een unieke kerstsfeer met de kerstverlichting van Tuincentrum Luyckx. Breng een bezoek aan ons tuincentrum te Gistel en kom alvast in de kerstsfeer! 

Kerstverlichting - Luyckx

Soorten kerstverlichting

Om de echte kerstsfeer in huis te halen, mag kerstverlichting natuurlijk niet ontbreken. Bij Tuincentrum Luyckx vindt u tal van verschillende soorten kerstverlichting. Zo hebben wij in ons tuincentrum onder andere:

  • Verlichting voor in de kerstboom
  • Kerstverlichting voor buiten
  • Kerstverlichting voor binnen
  • Lichtfiguren

Kerstverlichting voor buiten en binnen

Kerst is natuurlijk lang niet compleet zonder schone lichtjes. In de kunstkerstboom, kerstboom of langs de gevel of achter het raam: het liefst versieren wij ons hele huis met sfeervolle kerstverlichting. De meeste mensen kiezen voor wat lampjes in de boom, maar bij Tuincentrum Luyckx in Gistel hebben we nog veel meer dan dat. Ontdek de vele mogelijkheden voor binnen én buiten. Neem een kijkje in onze kerstwinkel om te zien wat er allemaal mogelijk is. Wat dacht u van een verlichte tuin? Dat maakt thuiskomen na een lange dag werken extra leuk. Wij hebben verschillende soorten buitenverlichting, zoals moderne lichtsnoeren, vallende sterren of trendy gekleurde kerstverlichting voor aan de gevel. Ontdek het kerstassortiment van Tuincentrum Luyckx en bekijk al onze kerstverlichting. 

Kerstverlichting buiten - Luyckx

Ledkerstverlichting

Uw huis gezellig verlichten én tegelijk ook een steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan met ledkerstverlichting bij tuincentrum Luyckx. Zoekt u ledkerstverlichting voor buiten het huis? Of liever ledkerstverlichting binnen in de kerstboom of kunstkerstboom? Ledkerstverlichting is verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals: miniverlichting, microverlichting, netverlichting, lichtslangen, clusterverlichting, fantasieverlichting en zelfs gekleurde kerstverlichting. Wij bieden warm white ledverlichting en gekleurde ledverlichting voor in en buitenshuis. Tuincentrum Luyckx te Gistel heeft alles voor een fonkelende kerst!

Voordelen ledverlichting

Tegenwoordig koopt u bijna alleen nog maar ledkerstverlichting. Het fijne aan ledkerstverlichting is, dat het vele voordelen heeft. 

  • Ledverlichting kost minder energie,
  • Ledverlichitng is erg duurzaam,
  • Ledverlichting is beter voor het milieu,
  • Ledverlichting gaat veel minder snel stuk dan andere kerstverlichting. 

Kom gezellig langs in ons tuincentrum Gistel en bekijk ons aanbod ledverlichting.

Kerstverlichting - Luyckx

Kerstverlichting in tuincentrum Gistel

Wat is een kerstboom nu eigenlijk zonder piekof kerstballen? Juist, gewoon een boom. Tuincentrum Luyckx heeft alles om van uw boom een prachtige kerstboom te maken. Geniet van de leukste decoratie en maak de feestdagen onvergetelijk. Ons ruime aanbod aan glazen kerstballen, houten kersthangers, prachtige pieken, kerstslingers en sfeervolle kaarsen verrast u zeker en vast ook dit jaar. Wij hebben allerlei soorten kerstdecoratie en kerstversiering. U bent van harte welkom om een kijkje tenemen op onze kerstafdeling. U vindt ons tuincentrum in de buurt van Moerdijk en Oostende. Voor de openingsuren en exacte locatie neemt u een kijkje op de contactpagina.

Bekijk onze openingsuren

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst