Kunstkerstbomen

Bent u op zoek naar een mooie kunstkerstboom om uw huis helemaal in de kerstsferen te brengen? Kom dan langs bij Tuincentrum Luyckx in Gistel! Bij ons vindt u kunstkerstbomen die u niet van een echte kerstboom onderscheidt. Elk jaar kopen wij de mooiste artikelen voor u in. Een kunstkerstboom past helemaal bij de duurzame gedacht van tegenwoordig. Een kunstkerstboom gaat namelijk jaren mee. Een grote investering waar u nog jaren plezier van hebt. Wij hebben een breed assortiment aan diverse kunstkerstbomen in ons tuincentrum. Kom langs bij onze kerstshow in Gistel en ontdek de vele kunstkerstbomen. Ziet u welke bomen echt zijn en welke niet? 

Kunstkerstbomen_Tuincentrum Luyckx

Kunstkerstboom kopen

Kunstkerstbomen zijn er, zoals net gezegd, in vele soorten en maten, met en zonder verlichting. Bij tuincentrum Luyckx te Gistel is het aanbod zo uitgebreid dat er altijd iets voor u bij zit. Een grote kerstboom van 2 meter is erg functioneel als u uw ruimte wilt opvullen en een kleine kerstboom van 30 centimeter is fijn als u weinig ruimte heeft en toch de kerstsfeer in huis wilt aanbrengen. Laat u eens adviseren door een van onze medewerkers. Wij verkopen o.a de merken Triump Tree en National Tree Company.

Voordelen kunstkerstboom

Zonder kerstboom geen échte kerst! Weet u niet zo goed wat voor kerstboom u zou willen en twijfelt u over de aanschaf van een kunstkerstboom? Tuincentrum Luyckx heeft hieronder een aantal voordelen van de kunstkerstboom op een rijtje gezet:

  • Door de hoge kwaliteit kunststoffen is een kunstkerstboom haast niet meer van een echte kerstboom te onderscheiden.
  • Een kunstkerstboom heeft geen last van uitvallende naalden. Er kan natuurlijk altijd een stukje naald loslaten, maar een goede kwaliteit kunstboom verliest eigenlijk geen naalden.  
  • Een kunstkerstboom is ietsje duurder in aanschaf, maar een kunstboom gaat daarentegen jaren mee. Op langer termijn is dit dus zeker een stuk goedkoper! 

Kunstkerstbomen_Tuincentrum Luyckx

Kunstkerstboom met ledverlichting

Bent u op zoek naar een kunstkerstboom met verlichting? Wij hebben ze in tuincentrum Gistel! Bij ons tuincentrum vindt u uitsluitend goede kwaliteit kunstkerstboom. We hebben ook kunstkerstboom met verlichting. Dit heeft veel diverse voordelen. Zo hangen er bijvoorbeeld geen losse snoeren of draden in de kunstkerstboom wat erg handig is als u kinderen of huisdieren heeft! Bij sommige typen kunstkerstbomen is de verlichting uitgevoerd in led. Dit betekent een zeer laag stroomverbruik en weinig warmte. Dit maakt dit type verlichting een stuk veiliger en duurzamer dan gewone kerstverlichting. Er bestaan ook kerstbomen met zogenaamde "warme ledverlichting", dit zijn ledlampjes met een warmere kleur licht. Dit geeft een erg sfeervol en aangenaam effect. Bent u benieuwd? In ons tuincentrum presenteren wij u verschillende kunstkerstbomen met allerlei soorten verlichting aan. Zo kiest u precies welke verlichting u mooi vindt.

Naast onze kunstkerstbomen, verkopen wij ins ons tuincentrum in Gistel ook echte kerstbomenkerstverlichtingkerstversiering en nog veel meer kerstdecoratie! Kom eens gezellig langs en bekijk het voor u zelf! 

Kunstkerstbomen_Tuincentrum Luyckx

Kunstkerstboom kopen in Gistel

Wilt u graag een kunstkerstboom kopen? Dat snappen wij heel goed! Een kunstkerstboom is bijna niet meer van echte kerstbomen te onderscheiden én komt voor in allerlei soorten en maten. Kiest u voor een traditionele groene kunstkerstboom, of kiest u voor iets zots, zoals een gouden kerstboo? Een kunstkerstboom is snel en makkelijk op te zetten en er zijn allerlei soorten kunstbomen die verschillen in materiaal en constructie. Benieuwd welke grootte en kleur bij u past? Wij helpen u graag verder in ons tuincentrum in Gistel! Onze openingstijden en contactgegevens vindt  u op de contactpagina. Graag tot ziens op de kerstafdeling bij Tuincentrum Luyckx!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst