Kerstbomen

Bent u op zoek naar de mooiste kerstbomen in de omgeving van Oostende? Bij Tuincentrum Luyckx te Gistel komen de eerste potgekweekte kerstbomen deze week (ongeveer 15 nov)aan. Deze bomen zijn zeer naaldvast en zijn daarom klaar om in uw woonkamer te schitteren. In de laatste week van november 2023 verwachten we nog meer kwaliteits kerstbomen.

Kerstboom kopen in Gistel

Haal dit jaar de mooiste echte kerstboom in huis en tover uw huis om in een sfeervol kerstparadijs. Weet u al wat voor boom u dit jaar wilt? Wij hebben onder andere Nordmannen en Fijnsparren. Nordmannen zijn de meest verkochte kerstbomen in België, dat komt omdat deze soort zeer naaldvast is. Kom gezellig bij ons langs in Gistel en bekijk ons aanbod. Heeft u vragen over onze kerstbomen? Neem dan contact met ons op.

Echte kerstbomen - Luyckx

Kerstbomen in Oostende

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt de echte kerstsfeer met zich mee. In ons tuincentrum koopt u vanaf november echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, wilt u liever een Fijnspar of een Nordmann? Of heeft u werkelijk geen idee? Geen probleem! De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken.

Kerstboom kopen bij Luyckx

Een onvergetelijke kerst begint uiteraard bij de aankoop van een kerstboom. Of dit nu een kunstkerstboom of echte kerstboom is, Tuincentrum Luyckx biedt een ruime keuze. Kerstbomen geven zo'n uniek kerstgevoel en iedereen verdient het om dit jaar een ultieme kerst te beleven. Waar moet u over nadenken bij het kopen van een kerstboom?

  • prijs
  • grootte
  • kwaliteit

Kerstbomen_Tuincentrum Luyckx

Bij Tuincentrum Luyckx bieden we kerstbomen van topkwaliteit, tegen een scherpe prijs. Bent u op zoek naar een goedkope kerstboom? Bekijk ons aanbod en kies zelf de boom uit die binnen uw budget valt. Wij hebben onder andere Nordmann kerstbomen en Fijnsparren in ons assortiment. Wij verkopen kleine kerstbomen vanaf ongeveer 40 cm, maar wij hebben uiteraard ook  grote kerstbomen van wel 2 meter hoog in ons assortiment. Kom het zelf bekijken bij Tuincentrm Luyckx in Gistel.

Welke kerstboom past bij mij?

Welke kerstboom kiest u dit jaar? Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten kerstbomen in verschillende prijsklassen. Hieronder vindt u een overzicht van populaire kerstbomen:

  • Groene Spar: ook wel de traditionele kerstboom genoemd. Deze kerstboom heeft een mooie groene kleur en een prettige geur. Een nadeel aan deze boom is dat deze niet naald vast is en kunnen de naalden prikkelig zijn.

  • Omorika Spar: ook wel de Servische Spar genoemd, heeft een mooie vorm en een iets meer blauwige gloed dan de Groene Spar. De Omorika Spar is ook naald vaster dan de Groene Spar.

  • Zilverspar: deze boom heeft hele mooie takken met een prachtige zilverkleurige gloed. Deze boom prikt niet en heeft een mooi model.

  • Nordmann kerstboom: dit is één van de meest luxe kerstbomen met mooie brede takken, zonder prikkende naalden. Het is wel een boom die aan de onderkant vrij breed is, dus wanneer u een kleine woning heeft is dit wellicht niet de meest ideale boom.

Kerstbomen_Tuincentrum Luyckx

Kerstboom versieren

Heeft u uw droomboom gevonden? Dan is het tijd voor een kijkje op onze sfeerafdeling. Hier vindt u de mooiste kerstdecoratie om uw boom mee te versieren. Naast kerstversiering is verlichting ook echt een must! Kerstverlichting is zeer bepalend, kiest u voor warm licht, wit licht of voor gekleurd licht in de kerstboom? Wij bieden led-kerstverlichting of kerstlampjes op batterijen. Kijk gerust rond op onze kerstdecoratieafdeling en op de kerstverlichting afdeling. Aarzel niet om ons personeel om advies te vragen, wij staan u graag te woord op onze kerstafdeling. Versier uw boom met onder andere kerstballen, pieken en andere kerstversiering. Vergeet daarnaast de overige kerstdecoratie zoals tafeldecoratie en kersthuisjes niet!

Kerstshow 2023

Vanaf de eerste week van november is onze spetterende kerstshow helemaal klaar voor uw bezoek. In de laatste week van november verwachten wij de eerste echte kerstbomen. Of u nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben tevens een breed assortiment kerstversiering met ballen, ornamenten, slingers, kaarsen, plaids, wanddecoratie en nog meer. Kom langs in ons tuincentrum te Gistel om alvast de kerstsfeer te proeven! Bekijk onze openingstijden op onze contactpagina

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst